Így van ahogy az utolsó mondja, indigógyerek, kristálygyerek mind kitaláció az ezósok kitalációja. Mindegyik gyerek egyéniség.
2012. júl. 6. 08:26
12/32 anonim válasza:
Elég önző és undorító dolog, hogy te akarod eldönteni a gyereked sorsát.
2012. júl. 6. 10:11
13/32 anonim válasza:
Ha a gyerek valamilyen mentális eredetű betegségben szenved, kezelhetetlen, máris indigóvá válik. Rakd a tévé elé, hagyd, hogy bármit megnézzen a számítógépen, ne neveled, és olyan "kis" indigóvá válik, amit nem hordott hátán még a föld.
2012. júl. 6. 10:32
14/32 anonim válasza:
facepalm!
2012. júl. 6. 10:55
15/32 anonim válasza:
a kristálygyerekből legalább fain csillárt lehet csinálni.
2012. júl. 6. 11:51
16/32 anonim válasza:
szerintem ha valaki gyereket csinált akkor az a minimum hogy rendes szülőként NORMÁLISAN gondoskodjunk róla.ha meg indigóvá akarod nevelni inkább mondj le róla.
2012. júl. 6. 11:53
17/32 anonim válasza:
Nem lehet azzá nevelni.És ne is bánd, ha nem az, mert az indigóknak nem könnyű.Határozottan meg lehet különböztetni egy indigó gyereket egy viselkedési zavarostól, vagy fogyatékostól, de látod, milyen hülyék az emberek....
2012. júl. 6. 12:09
18/32 anonim válasza:
Egészen eddig ismeretlen volt számomra ez az indigógyerek dolog, nyilván az érdeklődési köröm miatt. Most kicsit utánanéztem, és iszonyatosan felb*sz, hogy ilyen vadbarom embereknek is lehet gyerekük, akik nem biztosítják a beteg gyereküknek az orvosi segítséget. Már az is önmagában vicc, hogy az első szupertudományos forrás, amit kidob a google, az a femina.hu, a többi is hasonlóan színvonalas találat.
Nem tudom, hogy a kérdésben érintett vagy-e, de ha igen, akkor szerintem ideje észhez térni.
2012. júl. 6. 12:45
19/32 anonim válasza:
Nálunk a rendszerváltás után kezdett el terjedni ez a dolog, de maga az ötlet sem sokkal régebbi, talán a 80 után született gyerekek lehetnek csak indigók, kristálygyerekek, csillagszülöttek, stb. Ez erősen egybeesik a karrierépítés divatba jövetelével és a gyerek tökéletes elhanyagolásával. De mikor még dolgoztam egy nő elmesélte, hogy már jön az új generáció,a delfingyerekek. Nem, nem a homlokukon lesz az orruk, és nem hallal fognak táplálkozni, hanem az agyuk 100%-át fogják használni. Állítólag a volt szovjetúnió területén már vannak ilyenek. Mikor mesélte majdnem lefejeltem az infópultot, a kollégáim pedig igyekeztek kikerülni a hallókörzetből, még a röhögőgörcsük kitörése előtt. Szomorú ez én mondom. természetesen a hölgy gyermeke indigó volt, de szerintem már keresi a jeleket hogy nem delfingyerek e. Minden gyerek egyedi és különleges. Minek ilyen hülyeségekkel rájuk hozni az agyf*szt?
2012. júl. 6. 12:58
20/32 anonim válasza:
Mintha az anyám tette volna fel a kérdést. Csak ő nem indigónak akart nevelni, hanem mivel én jobbkézzel (és tükörírással) kezdem el írni átnevelt a balkezességre, mert szerinte a bal kezesek művészlelkek, meg értelmesebbek. Na bumm.
Nem lehet semmit ránevelni egy gyerekre, és ne is vidd bele az ilyen hókuszpókuszokba!!! Indigó gyerekek nem léteznek, csupán viselkedészavarosak(ezért hiszi anyám rám is, hogy indigó vagyok)... -.-'
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!