Hízás agykontrorral?
Olyanok írjanak, akik híztak agykontroll segítségével, azt is írják le, hogy milyen technikát alkalmaztak, és hogy mennyi idő múlva érték el a hízást, és hogy hogyan táplálkoztak a hízás közben, és esetleg edzettek -e mellette.
Köszönöm.
Figyelj, én jó tanácsként mondom, hogy ne agykontrollozz!
Én fogyni akartam agykontrollal, csináltam a gyakorlatokat, elképzeltem magam, stb...
És SIKERÜLT!!!!
Lefogytam majdnem 20 kilót!
VISZONT olyan beteg és depressziós lettem a fogyókúrától, és úgy elment az étvágyam, hogy akkor se tudtam enni, ha akartam.
Mostanra kezdek visszaállni a normális evésre, és így sincs még jó étvágyam.
Most azt mondom, bárcsak ne tettem volna, és maradtam volna kövér agykontroll nélkül.
Most vékony vagyok, de alig tudok enni, és pocsékul érzem magam.
Nekem egy kineziológus mutatta meg a módszert, de bár ne tette volna.
Százszor jobban voltam azelőtt lelkileg.
Nem kell, hogy te is depis legyél az agykontroll miatt.
Nekem nagyon rosszat tett, nem a kövérséget vágyom vissza, hanem a jókedvemet, az egészséges étvágyamat, a szép bőrömet, meg a nyugalmamat.
Csak jószándékból írom.
Ha nem megy a hízás magától, ill. normális módszerekkel, inkább hagyd a fenébe, jobb soványnak lenni, mint depressziósnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!