16 vagyok 180cm es 60 kg. Hizni szeretnek eszek napi 3-4x de eddig nem sokat sikerult felszednem. Kozben edzek is es most ugy gondoltam hogy neki kezdek szetni proteineket. Mit javasoltok, mit egyek tobbet?
Figyelt kérdés
2012. jún. 22. 18:14
2/5 A kérdező kommentje:
elsore elirtam
2012. jún. 23. 14:04
3/5 anonim válasza:
Én is mindig hízni szerettem volna anno. Igaz csak 158 cm magas és 33 kg voltam. Ami vitamin injekciót fellehetett venni, az évente megtettem. Az orvosom egy idő után azt mondta fogok én még azért menni hozzá, hogy fogyni szeretnék. Igaza lett. Jelenleg + 32 kg túlsúly van rajtam, amit képtelen vagyok leadni.
4/5 A kérdező kommentje:
en termeszetes modon akarok meghizni,legalabb 60rol felmenni 70kgra csak azert mert magas is vagyok es igy sovanynak latszom
2012. jún. 23. 17:59
5/5 anonim válasza:
a magadba nyom proteint a z ne m természetes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!