Mennyit kéne felszednem? Nem így kéne lennie
Figyelt kérdés
180 cm. vagyok és kb 74kg. van aki szerint ez ideális, s a diétázók, ne is nevessenek ki, vékonynak érzem magam. észrevettem én is és a környezetem is folyamatosan szóváteszik. nem tudom, mennyinek kéne lennem hogy kicsit testesebb legyek? érzem én is magamon hogy vékony vagyok, ilyen magasságnál milyen testsúly lenne megfelelő, ami nem számítana kövérnek? azt hittem néhány hónapja hogy ennél a súlynál már elég lesz,(lassan felszedegettem pár kilót) de alig volt változás. lehet gyors az anyagcserém vagy nem tudom, végülis édesapám nagyobb darab ember, rajta meg is látszik, mondjuk ő alacsonyabb szal nála másabb mégis. mennyi lehetne nálam aminek már "testesebbnek" látszanék kicsit? (18 éves srác)2009. máj. 6. 20:12
1/3 anonim válasza:
ha vékonynak érzed magad akkor prőbálj többet,m zsírosabbat enni, több kenyeret és édességet, de egy fiú esetében nem csak arról van szó, hoyg a mérleg többet mutasson, hanem hogy izmosabb legyél, sportolj valamit!
2/3 anonim válasza:
ne egyél nagyon zsírosat és édeset inkább rendesen egyél és többet egy kicsit és probálj valami jó sportot amivel lehet izmosodni mert hiába mutat többet a mérleg ha az háj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!