Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mien testepito proteineket...

Mien testepito proteineket ajanlotok?

Figyelt kérdés
mi velemenyetek a jumbo mass pro mass mass gainer ....proteinekrol ezek jok vagy jobbak az amerikai cucok?? vagy a creatinrol az ha jol toom csak felfuj hamar lemegy
2009. nov. 10. 14:46
 1/2 anonim válasza:
Hello én pro mass-t használok nekem tökéletesen bevállt vegyél gigant pro mass tömegnövelőt minden benne van amire a szervezetnek szüksége van creatine pro mass 100% Creatine monohydrat és nox pro kapszulákat én legalábbis ezeket használom és nem fúj fel a creatin a creatin benne van a szervezetedben ez kell az izmok összehúzódásához gyorsabban nőnek az izmok és nagyobb erőt tud kifejteni azért "megy le hamar" az izom mert a szervezet hozzászokik a túltápláláshoz mivel eszed ezeket a cuccokat és ha abbahagyod a szervezet az izmokat bontja le h. meglegyen az energia szükséglet ezért ha le akarsz állni egyél többet és lassan állj le vele ne egyik naprol a másikra mert akkor valóban összeesel
2009. nov. 10. 14:55
 2/2 anonim ***** válasza:
első a kaja... egyik tápkieg. sem váltja ki és egyik sem jobb nála. Az hogy neked milyen kell pluszba kiegészítésre cél ,és ezzel együtt diéta függő
2009. nov. 10. 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!