Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Az alkohol nagyon hízlal?

Az alkohol nagyon hízlal?

Figyelt kérdés
Légyszi írjatok külön a töményebb és lightosabb piákról!köszim előre is

2012. jún. 21. 06:04
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
0%
Igen, cukor is elég sok van bennük, meg a vérben lévő alkohol meggátolja a zsírégetést, ezért ezért nincs lájtosabb pia, mert ezt a hatást mindegyik kifejti.
2012. jún. 21. 06:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/12 anonim ***** válasza:
0%

Igen b*zdmeg, ha szétpiálod az agyadat, akkor nem az lesz a legnagyobb gondod, hogy egy szemét alkoholista leszel, hanem hogy elfogyasztottál vagy 200 kalóriát és most hízni fogsz 8 és fél dkg-t...

Jézusom.......

2012. jún. 21. 08:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/12 anonim válasza:
0%
egy üveg sör három zsömlével ér fel
2012. jún. 21. 08:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/12 Phoney ***** válasza:
82%

Az alkohol önmagában nem hizlal, de a lebontása közben sok energia szabadul fel, így az előtte-utána megevett ételek jobban hizlalnak.


Sok cukrot csak a likőrök és az édes borok/pezsgők tartalmaznak, bár valamennyi cukor minden borban, pezsgőben és sörben van.

2012. jún. 21. 08:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/12 anonim ***** válasza:
Az alkoholt cukorból csinálják, szóval eléggé hízlal. Hát ha olyat kell mondanom ami lájtosabb, akkor a száraz borok, azok nem annyira hízlalnak, mint az édes vagy félédes borok, illetve a tömények közül is leginkább azok hízlalnak, amelyek hozzáadott cukrot tartalmaznak, tehát a likőrök például a Hubertus meg a Jägermeister, a vodka, gin, whisky, tequila stb. nem éppen annyira.
2012. jún. 21. 10:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/12 anonim ***** válasza:

A sör helyett száraz bor, vagy ebből fröccs.

Tömény házi pálinka, de csak attól akiről tuti tudod, hogy cukor nélkül főzette...

[link]

[link]

[link]

[link]

2012. jún. 21. 11:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/12 Phoney ***** válasza:
100%

Utolsó, te nem jártál be kémiaórára, ugye? Egy vegyület tulajdonságait a szerkezete határozza meg, és nem az, hogy mi volt „előző életében”. És ha teszemazt etilénből állítják elő az etil-alkoholt cukrok helyett, akkor már nem hizlal? Vagy hogy van ez?


A szervezet méregként bontja le az etanolt, nem tudja hasznosítani (leszámítva, hogy a lebontása exoterm), és végképp nem tudja cukorrá vagy zsírrá alakítani.

2012. jún. 21. 11:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/12 Phoney ***** válasza:
100%
Másik utolsó: a cukor nem megy át a lepárláson. Egy párlatban csak akkor van cukor, ha utólag tesznek bele.
2012. jún. 21. 11:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/12 anonim ***** válasza:

Kedves #7. "válaszadó"!


Mivel a kérdésből én nem csak azt vettem le, hogy igyon vagy ne, ezért próbáltam rávezetni mi az ami kevésbé hizlal!

A Te kérdésedet is megválaszolom, hétfőn az első mindig kémia volt, arra soha sem mentem, de a többire igen!

Az általad leírt alkohol bla-bla, és a felénk főzött pálinka cukortartalma és fajtája között van némi különbség...

Még egyszer én csak segíteni akartam a kérdezőt, mit igyon, ha inni akar...

2012. jún. 21. 11:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/12 Phoney ***** válasza:

Szerintem te a "másik utolsó" vagy, nem a 10:46-os. Bocsánat, nem vártam +1 választ a kettő közé a délelőtt közepén:)


Ami a cukrot illeti, nem hallottam róla, hogy bárki is utólag cukrozná a már lefőzött pálinkáját. Azt előtte szokták, hogy több szeszt adjon. És amit lefőzés előtt tesznek bele, az nem megy át a lepárláson, mindegy milyen kontárul csinálják.

2012. jún. 21. 11:26
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!