Rátok hogyan hat az alkohol?
Pl.: nekem jó kedvem lesz tőle, szédülök
a haveromra annyi a hatása hogy elálmosodik tőle
Ez függ a szeszes ital fajtájától is.
Én, "parasztlegényként" oda vagyok a HP-ért(házi pálinka) és az örömet okoz, na meg jókat tudok akkor enni.
A sör, hát az sör, ott a fajta tényleg fontos, egyedül a Borsodit tudom meginni, nagy mennyiségben. Abból 6-7 után még "jól" vagyok, mert megered a nyelvem, meg nevetgélek a cimborákkal, de múltkor 5 aranyászok után rosszul voltam és az ki is jött.
A bortól meg erősnek érzem magam, persze egyenesen járni sem tudok, mivel hegyaljai vagyok volt időm kiismerni az ízlésem ezen a téren, én a szárazat szeretem, mert az édes kijön :D(azért egy-egy pohárral, megszoktam inni abból is)
A vodkától nem tudok berúgni, mert nem mis megy le a torkomon.
Az abszintól(vagyis a színezett, tömény szesztől) nem lehet, olyan jó hatást elérni, mert "józan részeg" leszel, lenyomtam 2 decit(töményen abból a 75%-ból) de nem volt semmilyen emlékezet kiesésem, amíg a pálinkából 2 deci "kicsi" bekavar.
Leginkább ezt fogyasztom, kivéve az abszintot, mert azt csak alkalmanként iszok.
A legfontosabb tényező: A JÓ TÁRSASÁG :D (ilyenkor jól esik, az "átlagnál" több is)
csak röhögök mindenen:D
ha nagyon sokat iszok akkor szédölgök is és azt mondogatom hogy : én teljesen józan vagyok nem látjátok!?:D
Ha keveset iszok akár egy két sört is akkor jókedv röhögök mindenen meg ilyenek. Ha túllövök a célon akkor bőbeszédű leszek meg szeretek mindenkit ordibálok, néha agressziv is vagyok (ezt nem úgy értem, hogy török zúzok, hanem mondjuk odamegyek egy barátomhoz és hátbaveregetem kicsit erősebben vagy ilyesmi)
Nálam kb ez a két állapot van, sajnos nem tdok a kettő közé lerészegedni.
Van hogy ha rossz minőségű italt iszom akkor meg szar kedv szédülés hányigner ilyenek
(elozo vagyok, folyt.)
ram is jellemzo a mindenkit szeretek effekt, mindenkire mosolygok. van amikor ramtor tudatalatt az alom es meglatok egy agyat, be is sztondulok es masnap tudatjak velem hogy befekudtem, pedig nem is akartam.
Lany voltam!
nevetek, mindenkit megpofozok akivel beszélek .:( xDD
olyanokat csinálok amire másnap szerencsére nem emlékszem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!