Szerintem ez is olyan hülyeség mint az hogy a diannáscukrut feldugod magadnak és beletöröd és be fogsz baszni.
2012. jún. 10. 19:52
2/10 anonim válasza:
Nagyon rossz ötlet fülbe alkoholt csöpögtetni! Feltéve, ha szeretnél még hallani...
Persze lehet, hogy a te "agyadnak" már mindegy.
2012. jún. 10. 19:54
3/10 anonim válasza:
Embernél nem tudom, hogy működik-e, de régen a vásárokban az eladó lovak fülébe csöpögtettek pálinkát, és attól jámborak voltak a vásár ideje alatt.
nem haraptak, nem rúgtak, csak berúgtak....:))
Dörzsölt lókupecek bőszen szaglászták is a lovak fülét,hogy nincs-e esetleg jó kis kisüsti szaga.
2012. jún. 10. 20:07
4/10 anonim válasza:
Ez nem kamu! Tényleg berúg tőle az ember. Én nem, de 1 bnőm megcsinálta. Fültisztítót mártott vodkába és be a fülbe. Alig ivott mellette 1-2 felest és úgy beb*szott, h alig bírt felállni...
2012. jún. 10. 20:18
5/10 anonim válasza:
Ember, mindent a maga helyére! A spórolás miatt akarod, akkor ne igyál, ha kevés már nem elég. Egyébként működik, de kérdezz meg egy fül-orr gégészt is!!!
2012. jún. 10. 20:50
6/10 anonim válasza:
Azért hat, mert a nyálkahártyááról egyenesen fel tud szívódni az alkohol, és nem kerül be az emésztőrendszerbe.
2012. jún. 10. 23:11
7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. :) úgy döntöttem nem fogok kiapprobálni nem éri meg, hülyeség. Nem kockáztatok.
2012. jún. 11. 02:21
8/10 Phoney válasza:
A nyálkahártyáról nagyon lassan szívódik fel az alkohol. Lehet, hogy a lovak megilletődnek az érzéstől, hogy szeszt öntöttek a fülükbe (nem túl kellemes), meg egyeseknél (főleg tizenéveseknél) működik mint placebo, de ami onnan a véráramba kerül, az nem elég semmire.
2012. jún. 11. 14:55
9/10 anonim válasza:
Óh, hát én is csak legendaként hallottam vagy olvastam a lóvásárokról szóló történetet, hogy, ha túl szelídnek tűnt a paci, akkor a fülét szaglászták...
amúgy én sem gondolom, hogy az egyéb testnyílásokon bejutatot alkohol jobban hatna:)) valszeg ez is, olyan mese, mint a lókupecoké.
egyszer egy rosszul nyelt nagy korty pezsgő az orromon jött vissza (már bocs) de hát az valami borzalmas volt,levegőt sem kaptam hirtelen, azt hittem ott halok meg.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!