Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Alfa állapotba kezdőként?

Alfa állapotba kezdőként?

Figyelt kérdés

letöltöttem egy alfahangot 30 perces és ülve mp3 lejátszón hallgattam próbáltam lazítani, nagyon remegett a szemem, ráadásul a hang se volt tökéletes mert volt benne ilyen pár másodperces hibahang mint amikor a mikrofonal csinálnak vmit és ez kizökkentett, semmitse láttam csak sötétséget, a fejemben talán vminek húzást éreztem ,de a legzavaróbb hogy el kezdett nyitódni a szám mikor nagyon ellazul az ember és tátott szájjal alszik , csak mgé a nyálam is majdnem kifolyt így muszáj volt bezárnom a számat, nem tudom ez másnál is így van? honna tudom hoyg alfában vagyok? esetleg élesen látok dolgokat amiket tudok irányítani?

én hiszek ebben , szeretnéma stresszes életemet kicsit helyretenni ,megnyugtatni a lelkemet testemet mert eléggé feszült vagyok a sok tanulás miatt.

ti mit javasoltok?

2012. jún. 6. 20:45
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

és vissza akarsz jönni alfából, akkor ne hirtelen csináld, hanem fokozatosan kezdd el gyorsabban venni a levegőt (amit egész addig nagyon lassan csináltál), egyenként kezd megmozgatni az ujjaid, egyes testrészeid, képzeld azt, hogy felfelé jössz, azon a bizonyos lépcsőn, és lassan nyisd ki a szemed.

előző voltam.

2012. jún. 19. 14:30
 12/13 A kérdező kommentje:

köszönöm utolsó , jó lenne érezni azt a húzó érzést!

majd próbálgatom csak nehéz teljes csöndet biztosítani itta házban még este 11kor is csapkodják az ajtókat :P

2012. jún. 19. 18:03
 13/13 Szilvi777 válasza:

"Tényleg legyél nyugodt, nem lehet elégszer elmondani, hogy aki nem járt tanfolyamra, soha életben nem fog eljutni alfába, vagy ha mégis, nem fogja tudni, hogy az az alfa állapot."

Ez úgy ahogy van, egy nagy marhaság. Kíváncsi volnék, a tanfolyamon mondták-e ezt neked kedves válaszadó, mert ha igen, az homlokegyenest ellene megy a José Silva könyvében írottaknak. És a tapasztalatomnak is természetesen. A könyv utasításait követve kezdtem neki a dolognak, még az elején járok, de már most érzékeltem a visszaszámlálás közben bekövetkező másfajta tudatállapotot. Hiszem, hogy nem lehet nem-észrevenni ezt a változást ami akkor létrejön benned. Mert az azt jelentené, hogy nem veszi észre, hogy visszafelé számol monoton, és közben teljesen máshol jár az esze.

2016. febr. 22. 17:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!