Igaz hogy lehet olyan önkívületi állapotba kerülni hogy a szellemed elvándorol valahova de a tested itt marad?
OK,ezt nem nagyon tudtam értelmezni DE!
Valaki megtudná mondani akkor hogy tudok álmodni?
blablabla sok butára ne hallgass kérdező.
Nem mész te sehova a testedből, álmodban is ott vagy az ágyikódban. Aki ilyet állít hogy a testedből lépsz ki álom közben annak az általános műveltsége a béke fene alatt van, mert az álmot agyi folyamatok okozzák. Pszichedelikus drogokkal tudsz olyan érzést kölcsönözni magadnak mintha átszelnéd az Univerzumot stb stb. De akkor sem lépsz ki a testedből, csak a tudatod és a neuronjaid tüzelnek.
Egy buta, jelentkezem:
Igen, lehet a sámánrévületbenis ez történik, de vannak rá más módszerek is.
Alaphelyzet, hogy alternatív tudatállapotot kell valamilyen (szvsz lehetőleg pszichoaktív szerek nélkül) előidézni, és ott elérhető a testen kívüli lét.
De a dolog nem veszélytelen, így csak valamilyen tanító mellett próbálkozol, ha rám hallgatsz.
Májki69
Ebből a szempontból, Te a 100 alatt vagy. Ne búsulj, egyszer mindenki felébred..
Kedves Kérdező!
Igaz, lehet!
Én próbáltam 3 fajtát. menj ide: [link]
Menj el egy "Ima és meditáció" nevű lelki gyakorlatra. Ott megteheted, és vigyáznak is Rád, hogy visszagyere.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!