Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Az auralátás valós dolog vagy...

Az auralátás valós dolog vagy csak optikai csalódás?

Figyelt kérdés
Ha létezik akkor ki tapasztalta már meg?

2012. máj. 19. 16:19
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Amit rajcziz irt az tényleg igaz.Én kipróbáltam és ahogy egyre közelitettem a kezeimmel,annál nehezebb volt,és olyat éreztem mintha valamit tartanék a kezemben.
2012. máj. 21. 14:08
 12/12 anonim ***** válasza:
Az aura legbelső rétegét bárki láthatja. tartsd ki magad elé az egyik kezed egy egyszínű felület irányába(a fehér a legjobb) és fókuszálatlanul nézz át a széttárt ujjaid között. Amit az ujjaid körül látni fogsz az a legbelső auraréteg, az éteri aura, ami tulajdonképpen még fizikai anyag, de annak a legfinomabb fajtája. Tapintással is lehet érezni az aurát, ha közelíted egy partner felé a széttárt tenyered lassan, akkor egy idő után enyhe ellenállást fogsz érezni. Az azt jelenti hogy egy olyan aurarétegbe akadtál, amit már tudatosan is tudsz érzékelni. Minél érzékenyebb vagy, annál kijjebb érzed majd az ellenállást, és később már azt is meg tudod határozni hogy melyik auraréteget akarod érzékelni, és csak akkor lép fel ellenállás, ha abba ütközöl. Látni kicsit bonyolultabb, sajnos nekem sem igazán megy.
2012. máj. 22. 09:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!