Milyen ez a optikai csalódás?
2011. máj. 29. 07:58
1/9 anonim válasza:
NE NÉZZÉTEK MEG
én nem most láttam ezt először szal BÉNA
2/9 anonim válasza:
A gond az hogy ismerem, és a szöveg már alapból feltűnő, aki ezt felhangosítja az... nos, elég könnyen átvágható :)
3/9 anonim válasza:
Ez azért sem jó, mert azt hiszi az ember, hogy az az optikai csalódás benne, h egyre nagyobb lesz a piros csík... csak mikor megállítom a videót, akkor érdekes módon nem nő tovább a vonal... :D
4/9 anonim válasza:
A rongyosf@szú s*ggberakott öregördög lova verné belé a rézzelcifrázott kóchengeres ráncos f@szát a földönfutó ingyenk*rva világi öregannyának abba a kankós bús p*csájába,hogy a rézf@szú bagoly húsvétig hágja a repedtsarkú, löttyedt csöcsű, krumplisnudlin hízott keresztanyját!
Első hozzászólás. XDD
6/9 anonim válasza:
fuuuuu....te. én is gyanakodtam, de még most is remegek, k*rvára megijedtem... wááááá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!