Mik kellenek az alfa állapothoz?
pl.:Teljes csend kell?Ha a szél fúj az baj? Feltétlenül felkelés után kell? Milyen pózba kell lenni és ilyenek
Aki részletesen tud erről valamit és leírná annak megköszönném :)
Kedves kérdező!
A GYK nem elsődleges forrás. Mielőtt feltennél egy kérdést, nézz utána a dolgoknak az interneten, és csak arra kérdezz rá, amit nem értesz.
Az alfa állapothoz nem kell csend, de ha kezdő vagy, igen, ajánlatos akár még lazító zenét is hallgatni hozzá. Aki gyakorlott, annak már bármikor megy.
Akkor merülj le alfába, amikor csak akarsz, kedved van hozzá. A póz mindegy, de ha kezdő vagy, vagy fáradt, nem ajánlott fekve lazítani. A legjobb (nekem), ha egyenes háttal ülök, a lábam a padlón van, egymás mellett. Fontos, hogy ne tedd keresztbe a kezeidet!
Az biztos, hogy agy kell hozzá.
:)
Nos kutattam egy kicsit.
Találtam egy oldalt de van valami amit nem értek:
Nagy levegő és kifújás. Közben 3 3 3 Nagy levegő és kifújás. Közben 2 2 2 Nagy levegő és kifújás. Közben 1 1 1 . És már alfában is vagyunk.
Ez hogy nagy levegő kifújás közben 3 3 3 stb. mit takarnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!