Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Valaki kipróbálta és tudja...

Dementoricus kérdése:

Valaki kipróbálta és tudja használni a VILLÁMOLVASÁS-t?

Figyelt kérdés
Elkezdtem a tanfolyamot de ekkora hülyeséget életemben nem tapasztaltam. Magyaráz fél órán keresztül, aztán bejelenti, hogy most SZUPEROLVASNI fogok. Haladjak fentről lefelé oszt ennyi. Ekkora lehúzást mint ez...de ahol van tehénszar, ott vannak verebek is.

2012. ápr. 15. 15:55
1 2
 11/14 anonim válasza:

én is voltam tanfolyamon, de nem volt sok értelme. gondoltam mikor vége lett és nem éreztem magam okosabbnak.. de azóta végiggondoltam és most úgy vagyok vele, hogy mégis mit vártam egy 2 napos tanfolyamtól? ezt is ugyanúgy kell gyakorolni, mint bármi mást, mert anélkül nem fog működni. ha már ennyi pénzt kiadtam erre, legalább legyen már belőle valami hasznom, azért se adom fel :D

én elhiszem, hogy működik, mert hát miért mondaná bárki is hogy ez egy jó dolog, ha még nem tapasztalta?

2012. ápr. 16. 23:05
 12/14 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Kérném azt, aki megtanulta és használja, legyen szíves írja le nekem privátban (akár) hogyan és meddig gyakorolta. Iszonyat mennyiségeket kell tanulnom és adok neki még egy esélyt. Én eddig úgy tanultam, hogy rákészültem lelkileg 1-2-3 napot, majd elolvastam egyszer, az semmi. Kétszer, de akkor már aláhúzogattam, kijelöltem. Harmadszorra memorizáltam és így tovább. De ez rengeteg idő !!! És akkor nem beszéltünk a vizsga alatt a "lefagyásról" amikor semmi nem jut az eszembe. Viszont elég volt csak rápillantanom a jegyzeteimre és beugrott az egész. Szóval hatékony tanulási módszert keresek.
2012. ápr. 17. 18:40
 13/14 anonim ***** válasza:
Nem értetek semmit sem, ezt 2 nap alatt el lehet sajátítani, ez a módszer lényege. Nekem ne mondjad hogy ezt a hülyeséget valaki használja mert nemhiszem el, egyszer én is el tudom olvasni úgy hogy visszajöjjőn, de hogy csak ránézzen ilyen nincsen. USA-ban pedig nagyon alacsony az iskolai nívó, lehet azok azt sem tudták hogy mit jelent megérteni, vagy csak reklámozták.
2012. ápr. 18. 15:48
 14/14 anonim válasza:

már pedig lehet gyorsan olvasni, szinte lefényképezni az oldalt Kim Peek majdnem így olvas és arra mind emlékszik, speciális eset, de példa arra hogy létezik ilyen

[link]

Villám működik, nekem 2 éve érettséginél segített és olyan könyveket amiket nem aktiváltam érezhetően befolyásolták a természetem, a testbeszéd könyvek fotolvasása óta érzékenyebb vagyok a testbeszédre

A szerelem a kolera idején fotoolvasva majd rendesen elolvasva sokkal nagyobb érzelmeket váltott ki, nagyobb átéléssel olvastam el

2012. szept. 9. 18:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!