Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Valaki kipróbálta és tudja...

Dementoricus kérdése:

Valaki kipróbálta és tudja használni a VILLÁMOLVASÁS-t?

Figyelt kérdés
Elkezdtem a tanfolyamot de ekkora hülyeséget életemben nem tapasztaltam. Magyaráz fél órán keresztül, aztán bejelenti, hogy most SZUPEROLVASNI fogok. Haladjak fentről lefelé oszt ennyi. Ekkora lehúzást mint ez...de ahol van tehénszar, ott vannak verebek is.

2012. ápr. 15. 15:55
1 2
 1/14 anonim válasza:
100%

Amúgy van villámolvasás. Amikor nem olvasol hanem gyorsan átfutod a szöveget.

Nekem megy és értelmezni is tudom nagyjából.

Ez olyan mint a szövegértés egyszer elolvasod a szöveget és amikor válaszolsz a kérdésre csak végigfutod. Vagy ha a neten elemzel egy szöveget hogy érdekel-e csak végig nézed kb miről szól! :D

2012. ápr. 15. 16:05
 2/14 anonim ***** válasza:
8%
Villámot szeretnél olvasni? És dörgést nem akarsz? Én tudok villámot olvasni, van hozzá egy speciális villanyóra mérőm
2012. ápr. 15. 16:08
 3/14 rajcziz ***** válasza:
88%

A szuperolvasás nem ugyanaz, mint a villámolvasás. Hallgasd tovább a tanfolyamot!

Én már régóta használom a villámolvasást, és eddig bevált. Elsősorban szakmai műveket olvasok, illetve régebben az iskolába kötelezőket átolvastam így a felmérők előtt, és mindig képben voltam. Ha valami szakmai témát villámolvasok, képes vagyok róla beszélni komoly megerőltetés nélkül.

2012. ápr. 15. 17:53
 4/14 anonim ***** válasza:
22%

Én a villámolvasással próbálkoztam, nem ment.

Most már gyakorolni se tudom a szemem miatt.

De nem is érdekel :)

2012. ápr. 15. 17:57
 5/14 anonim ***** válasza:
0%
Villámolvasás egy HATALMAS ÁTVERÉS ! Pénzlenyúlás csak, amit az előző válaszoló írt az nem villámolvasás, csak ha megfelelően rápihen az ember sokkal jobban be tudja fogadni az információkat, de ezt tudtuk eddig is. A villámolvasásnál nem olvassa el az ember a szöveget, hanem csak rápillant majd előhozza a tudatalattiból. Na ekkora marhaságot és áltudományt én még soha nem láttam, ez volumenekkel kenterbe veri a leggagyibb reptoidok kérdést is !
2012. ápr. 15. 20:01
 6/14 rajcziz ***** válasza:
100%

A szakmai műveket CSAK villámolvasom. Akkor is csak rápihen az agyam?

Nem kell elhinned, hogy működik. Viszont ne állítsd róla, hogy hazugság, ha nem adtál neki egy esélyt.

2012. ápr. 15. 20:03
 7/14 anonim ***** válasza:
Mindenre rá kell pihenni ! Csak úgy tudja az ember az új infót rögzíteni. Nekem azt ne mond, hogy csak ránézel 100 oldal vagy még több szakmai képletekkel ábrákkal teleírt könyvre egy pillantásra és utána egy az egyben előhívod az összes képletet és folyamatábrát, mert ilyen nincsen. Ez lenne a villámolvasás ! Azonban ha ismered a szakmai nyelvezetet egyszeri átolvasás után is rögűlhet az ismeret.
2012. ápr. 15. 20:26
 8/14 rajcziz ***** válasza:
100%
Nem rögtön, és ezt a villámolvasás nem is ígéri. Az aktiválás előtt kell várni egy kis időt (a legjobb egy alvási ciklus). Nem mondom, hogy minden infót rögtön megjegyzek, de a számomra érdekeseket mindenképp, a többit pedig kis erőfeszítéssel képes vagyok felidézni pl. egy beszélgetés során.
2012. ápr. 15. 20:29
 9/14 anonim ***** válasza:
0%

rajcziz nekem ne mondjad, hogy szakmai képleteket, ábrákat egy kis beszélgetés közben elő tidod idézni, mert ez hazugság ! Vagy rá akarod beszélni az embereket erre vagy pedig skizofrén vagy. Olyan nincsen, hogy egy pillantást vetve a lapokra amin képletek halmaza van és ábrák meg magyarázatok tömkelege, azt egyszeri ránézés után felidézed egy beszélgetés során.

A villámoolvasás is példa arra hogy teljesen evidens ostobaságokat be lehet adni alacsony műveltségű embereknek.

2012. ápr. 16. 02:36
 10/14 rajcziz ***** válasza:
100%

Biztos neked van igazad, de ennek ellenére nekem működik. Én azt mondom, hogy mindenki megpróbálhatja, aki hiszi, hogy működik. Aki ebben nem hisz, az nem értem, miért ír ide.

"alacsony műveltségű emberek" - érdekes módon Amerikában rengeteg egyetemi professzor alkalmazza, őket nyilván alacsony műveltségű embereknek tartod

2012. ápr. 16. 15:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!