Valaki kipróbálta és tudja használni a VILLÁMOLVASÁS-t?
Amúgy van villámolvasás. Amikor nem olvasol hanem gyorsan átfutod a szöveget.
Nekem megy és értelmezni is tudom nagyjából.
Ez olyan mint a szövegértés egyszer elolvasod a szöveget és amikor válaszolsz a kérdésre csak végigfutod. Vagy ha a neten elemzel egy szöveget hogy érdekel-e csak végig nézed kb miről szól! :D
A szuperolvasás nem ugyanaz, mint a villámolvasás. Hallgasd tovább a tanfolyamot!
Én már régóta használom a villámolvasást, és eddig bevált. Elsősorban szakmai műveket olvasok, illetve régebben az iskolába kötelezőket átolvastam így a felmérők előtt, és mindig képben voltam. Ha valami szakmai témát villámolvasok, képes vagyok róla beszélni komoly megerőltetés nélkül.
Én a villámolvasással próbálkoztam, nem ment.
Most már gyakorolni se tudom a szemem miatt.
De nem is érdekel :)
A szakmai műveket CSAK villámolvasom. Akkor is csak rápihen az agyam?
Nem kell elhinned, hogy működik. Viszont ne állítsd róla, hogy hazugság, ha nem adtál neki egy esélyt.
rajcziz nekem ne mondjad, hogy szakmai képleteket, ábrákat egy kis beszélgetés közben elő tidod idézni, mert ez hazugság ! Vagy rá akarod beszélni az embereket erre vagy pedig skizofrén vagy. Olyan nincsen, hogy egy pillantást vetve a lapokra amin képletek halmaza van és ábrák meg magyarázatok tömkelege, azt egyszeri ránézés után felidézed egy beszélgetés során.
A villámoolvasás is példa arra hogy teljesen evidens ostobaságokat be lehet adni alacsony műveltségű embereknek.
Biztos neked van igazad, de ennek ellenére nekem működik. Én azt mondom, hogy mindenki megpróbálhatja, aki hiszi, hogy működik. Aki ebben nem hisz, az nem értem, miért ír ide.
"alacsony műveltségű emberek" - érdekes módon Amerikában rengeteg egyetemi professzor alkalmazza, őket nyilván alacsony műveltségű embereknek tartod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!