Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Miban van a keddi napjaimmal?

Miban van a keddi napjaimmal?

Figyelt kérdés

(bocsi nem tudtam milyen kategóriába írjam ezt)

Hétfő reggel felkelek kb 6:40 kor. kimegyek a fürdőszobába lezuhanyzok fogat mosok. 6.50 max 7:00 van.

tökéletesen elkészülök mindennel 7:15 re és 7:25 vagy 7:30 körül beérek a suliba. ugyan ez van szerdán, csütörtökön és pénteken is.... DE KEDDEN?!?!?!?!

kedden felkelek 6:40 kor nyujtozkodok az ágyam mellett.. NEM CSINÁLOK SEMMIT épp hogy felálltam és 6:55 van... kimegyek a wc-re belenézek a tükörbe és már 7:05 van...

épphogy pisilek és már is késésben vagyok.. évek óta elkések az iskolában minden egyes kedden, minden kedden majd beszrok mert nem volt rá időm reggel... ez miért van?? mért nincs időm kedden semmire? a többi napon 2 perc alatt megfürdök a keddeken meg elkések és még a szám is büdös mert arra sem volt időm... mintha 1 perc alatt eltelne az kedden mint a többi napon az egész reggelem..

2012. ápr. 11. 16:12
 1/7 anonim ***** válasza:
Nyilvánvaló, hogy a keddjeidet felzabálja egy misztikus lény. Arra még nem gondoltál, hogy ezt csak te tudhatod és te szabályzod?
2012. ápr. 11. 17:54
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerintem megátkozott téged a KEDD, mert valami rosszat tettél ezen a napon!
2012. ápr. 11. 18:29
 3/7 A kérdező kommentje:
ugy kezdődött hogy ugye mindig késtem kedden sose gondolkoztam rajta miért. aztán egyre zavaróbb és elkezdtme nézegetni az órát...
2012. ápr. 11. 19:49
 4/7 anonim ***** válasza:
48%
Kiscsillag, venni kellene egy ébresztőórát (nekem van négy is, azért kelek hamar!). Ha lehet mechanikusat. Az ilyen régi vekkerek elzavarják a napzabáló lényeket. XD
2012. ápr. 11. 19:50
 5/7 anonim ***** válasza:
0%
Téged megtámadott a BUBU lény!Az az agyhullámok útján közlekedik.Én tegnap szívtam miatta,40 percet késtem óráról.:)
2012. ápr. 11. 22:28
 6/7 A kérdező kommentje:
ez elég hülyeség volt, mármint ahogy látod pontosan tudom mi mikor történik reggel, tehát nyilván van egy pár órám.
2012. ápr. 12. 19:39
 7/7 anonim ***** válasza:
0%

LOL :DDDDDDD istenem de idiota valaszok szulettek...

Egyebkent nalunk ugyanez van a csutortok estekkel... Egyszer jottunk hazafele kocsival, es annyian szabalytalankodtak,hogy anyukam kijelentette: csutortok este hetkor mar nem viseli el a hulyeket. Es minden aldott csutortokon meghulyul a varos,keptelenseg kozlekedni es mindig rohogunk rajta,hogy egyszeruen minden csutortokon ez van, a tobbi nap meg normalis :) ugyanez a helyzet a 13.-akkal...

Nem tudom neked megmondani,hogy ez mitol van, de nem vagy vele egyedul , es ne hallgass ezekre a barmokra :D

2012. ápr. 15. 14:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!