Theta agyhullámba szeretnék jutni. Hogyan tudom megvalósítani?
Nagyon nehéz oda lejutni, nekem is csak összesen 3szor sikerült mostanában. Théta állapot UGYANAZ mint az alvásparalízis.
Mi kell hozzá: sok alfábalejövős tapasztalat, bátorság, (a paralizis közismerten nagyon félelmetes ha nem hiszel) kell még kiváló ellazulós technika.
Nincs konkrét módszer rá, a lényeg, a visszaszámlálás levegővétellel nem jó ötlet, azzal nekem sose jött össze.
Inkább gondolkodjál, de ezt ne direkt tedd hanem mélyről jöjjön fel, én azokra a vibrációkra figyeltem gondolkodás közben amiket nem sokan látnak, de én állandóan látom csukott szemmel ébren is, ezek furák távoliak, de kicsit megnagyobbodnak amikor ellazulunk.
Aztán meg az is kell hogy képeket láss, ezek azokból a vibrációkból tünnek elő egy pillanatra, egyre gyakrabban ahogy előrehaladsz. Ez azt jelzi hogy jó irányba haladsz, mégha a képek csak foszlányok is, enélkül nem tudsz lemenni hanem megrekedsz alfa állapotnál.
Ha jol csinálod egyre gyakoribbak, teljesebbek, élesebbek lesznek a képek, és egyszer csak azt veszed észre hogy bekerültél a mélytranszba, a théta agyállapotba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!