Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Theta agyhullámba szeretnék...

Theta agyhullámba szeretnék jutni. Hogyan tudom megvalósítani?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 5. 11:23
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
90%
Mély meditációval vagy alvással. Válassz :)
2012. ápr. 5. 12:21
 2/12 A kérdező kommentje:
Mély meditációval! Hogyan??? Honnan tudom, hogy "ott vagyok"?
2012. ápr. 5. 12:46
 3/12 anonim ***** válasza:
93%

Mély meditatív állapotot konkrétan bármelyik technikával elérhetsz. A lényeg a nagyon magas fokú koncentráció a meditáció tárgyára (pl. légzés megfigyelése, vizualizáció stb.). Arra kell ügyelni, hogy ne kalandozzanak el a gondolataid, de ezt nagyon nehéz sokáig fenntartani, sok gyakorlás kell ehhez. Ha sikerül akkor "eggyé válsz" a meditáció tárgyával, megszűnik számodra a külvilág, torzul az időérzék, testnélküliség, esetleg lebegés szerű érzésed lehet, de mindvégig tudatos maradsz.

Kb 2 éve amikor nagyon belemerültem a meditációba (akár napi 2 órát is csináltam) 1-2 hónap alatt eljutottam odáig, hogy 10-15 perc alatt ebbe az állapotba jutottam. Viszont amikor abbahagytam időhiány miatt pár hét alatt "visszaestem", és már nem ment.

2012. ápr. 5. 13:32
 4/12 Diavolino44 ***** válasza:
89%

Nah ez erdekes kedves masodik valaszolo!

Lenne ket kerdesem ezzel kapcsolatban s inkabb nem privibe hanem igy, hatha mast is erdekel.

Te hasznaltal hozza zenet? Fustolot? gyertyat? STB

ill. Azt irtad egy id utan egy leszel a meditacio targyaval egy leszel amikor a lelegzetedre koncentralsz mivel leszel egy?

Mert akkor nem adsz kepi feladatot az angynak.

Koszi!

2012. ápr. 5. 14:21
 5/12 anonim ***** válasza:
86%
A THÉTA tudatállapot az alvási tudatállapot, mikor fizikai tested alszik, és az elméd sincs tudatában a dolgoknak, hogy tudatában legyen azt nevezzük tudatos álomnak.
2012. ápr. 5. 15:33
 6/12 anonim válasza:
89%
Tanfolyamon ezt a "kézlebegtetéssel" értük el, de mellette programozták is ezt, szóval, hogy hogy lehet tanfolyamot nem végzettek számára is théta tudatállapotba kerülni, azt nem tudom. Próbáld meg te is azt, hogy ülő pozícióban szép lassan a homlokodig emeled a térdeden nyugvó kézfejedet, majd tedd vissza.
2012. ápr. 6. 23:21
 7/12 anonim válasza:
31%
Egy agyhullámba sajnos nem tudsz belejutni, mert az nagyon pici és kettős természete van, te meg nagyon nagy vagy. Sajnálom, talán egy másik életben :(
2012. ápr. 8. 09:19
 8/12 anonim ***** válasza:
5%
Imádom a trollokat =)
2012. ápr. 12. 09:27
 9/12 anonim válasza:
62%
Próbálj nem gondolni semmire!
2012. ápr. 12. 13:47
 10/12 anonim válasza:
0%
Vágd fejbe magad egy serpenyővel. Nekem mindig bejön :)
2012. ápr. 17. 16:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!