Ezt lehetséges megvalósítani? Lassan bedilizek. =S
Sokan mondják hogy léteznek szellemek, sokan hogy nem, én a kettő határán vagyok.=S
Volt már(főleg mikor ilyen storykat olvasgattam), hogy alig mertem elaludni is.=S
Gondolom hallucináltam, de olyanra is volt már példa, hogy nagyba gépeztem és egyszercsak, azt hittem, hogy átjött hugom és ő akart megijeszteni(ő ért hozzám), oda is kaptam hirtelen a helyére, és abban a pillanatban oda is néztem, a szobában meg senki sem volt.=S
Régebben mikor még nem annyira hittem bennük(és nem "tojtam be" tőlük) olyat is éreztem, mintha valami hidegség "érne hozzám"-ezt így elalvás előtt...akkor még nem tulajdonítottam neki különösebb jelentőséget, de mostmár komolyan nem tudom mit higyjek.= /
Ne olvass ilyen ostobaságokat. Foglalad el a gondolataidat értelmes dolgokkal. Szellemek nincsenek és nem is ijesztgetnek senkit. Ezt csak beképzeled magadnak.
75 év alatt én soha nem láttam,és nem is éreztem egyetlen szellemet sem. Még a hozzátartozóim sem kísértettek soha.
Nem kell hinni bennük! Nem a középkorban élünk már!
Ha zavar, hogy állandóan ez jár a fejedben, csinálj vidám dolgokat, találkozz barátokkal, nézz meg pár vicces filmet, olvass egy jó könyvet, vagy csinálj akármit, ami feldob és eltereli erről a figyelmed, hogy ne kelljen egész nap ezen kattognod.
Amúgy ilyenek velem is szoktak történni, de mostmár annyi kitalált történet is van, hogy nem tudhatja az ember, mit higyjen. engem ez zavar nagyon, de nincs mit tenni, van aki szórakozásból talál ki ilyen történeteket,deháát...
Egy biztos: semmiképp ne olvass ilyeneket, ha el akarod errről terelni a gondolataidat!
Ez alapjában véve felfogás kérdése... Vannak akik szerint vannak... vannak akik szerint nincsenek... Én az utóbbiba tartozom... De szivesen elolvasok egys jó történetet... Persze én mindig úgy kezdek bele, hogy tudom, hogy csak kitaláció... Ezzel nem mondom, hogy aki mondjuk itt szellemeket látott azzal valami gond lenne... Sőt, ők is hasznos tagjai a társadalomnak... És van benne még logika is... Az emberi agy autómatikusan trendezi a látott, hallott dolgokat, és hasonlítja az ismert dolgokhoz is... Az én agyam a reálisabb dolgokra van ráállva... Ebben a korábbi emlékek, az olvasott irodalom is közbejátszhat...
Szerintem érdekes lenne egy felmérést végezni, melyekben a két tábor olvasottságát, mármint, hogy mit olvasott, akár az étrendeket, a családi és szociális kapcsolatokat, a végzettséget, az inteligenciát és még pár dolgott statisztikai szinten több módszerrel összehasonlítani... Érdekes eredmények jöhetnének ki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!