Miért nem sikerül?
Figyelt kérdés
Van egy fiú, akivel tetszünk egymásnak. Tudom, hogy tetszem neki most is. Egész nap rá gondolok, úgy mintha már egy pár lennénk. Alfában is elképzeltem már csomószor, hogy együtt vagyunk, álmodni is szoktam vele. A kölcsönösség meg van köztünk, és együtt minden olyan jó, mint még soha senki mással.Vajon mi lehet a bibi? Vki segítene?2012. márc. 21. 01:28
11/11 anonim válasza:
Ha biztos vagy abban,hogy tetszetek egymásnak,akkor merj te is kezdeményezni.Bár úgy tartják a fiú kezdeményezzen,ez nem minden esetben igaz.Ha ő nem kezdeményez és te se kezdeményezel,lehet,hogy azt hiszi nem is tetszik neked,ezért jobb,ha elmondod.Sok sikert :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!