Valaki szokta alkalmazni a vonzás törvényét? Hogyan? Tényleg sikerül?
Mondjuk írd le százszor,hogy: Leszokom a cigiről
....és sikerülni fog! Sok szerencsét! :)
Igen, szoktam.
Üdv, a mágnesember.
Nekem a vonzás törvénye nem túl specifikus, fogd magad, és gondolj rá mindig, írkáld le, képzeld el, stb. Ez az, ami a filmben van, de szerintem ez kevés.
Maga a silva-method, vagyis az agykontroll sokkal hatásosabb módszerekkel mozgósítja a vonzás törvényét, én ha munkát programoztam agykontrollal bármely rokonomnak, akkor egy hónap után megkapta.
Magamnak is programoztam, és szerintem nekem van a legjobb munkám egész Magyarországon.
Vitaminokat nem szedek, rendszertelenül táplálkozok, gyümölcsöt, zöldséget nem tudom mióta nem látott a szervezetem, mégsem betegedtem le még egy kicsit sem, pedig régen minden télen volt egy hosszabb megfázásom.
Abban a tudatban élek, hogy acélimmunrendszerem van, és semmit nem kaphatok el.
Ez egy régebbi időszakom igazából, azóta jobban figyelek az egészségemre, de csak azért, hogy minél energikusabb legyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!