Valaki szokta alkalmazni a vonzás törvényét? Hogyan? Tényleg sikerül?
Hááát...
Nem tudom, mennyire működik.
A pozitív gondolkodás az működik, ez tényleg igaz.
Minél jobban kattogsz egy problémán, és minél többet ismételgeted, annál rosszabb lesz.
Ha lazán állsz mindenhez, akkor sokkal jobban sikerülnek a dolgok.
Viszont volt egy dolog az életemben, amit nagyon-nagyon-nagyon akartam, ez egy külföldi munka volt konkrétan, és hiába akartam iszonyatosan: Nem jött össze!
Sőt! Úgy tűnik már, hogy jó darabig nem is fog.
Pedig a Titok nélkül is mindig a fejemben volt a dolog, állandóan erről képzelegtem, hogy "de, jó lesz, ha...", tettem is érte, nem is keveset.
Angolból így is volt felsőfokúm, de még jobban "ráfeküdtem", angoloztam, mint a gép, svédül is meg tudom már értetni magam, tehát nem vártam a sült galambot, és mégse jött össze...
Nagyon letört ez a dolog, hogy az igazat megvalljam, de biztos így kellett lennie.
Most már hanyagolom kicsit a Nagy Álmot, mert nem akarnám beleélni magam, és csalódni!
Ha összejön, akkor oké, ha nem, akkor nem.
Úgyhogy nem mindig jön be az, amit nagyon akarsz.
De a pozitív gondolkodás az teljes mértékben igaz.
Siránkozástól még senki nem jutott előrébb.
Persze, meg kell fogalmazni, hogy mi a bajunk, de aztán azon kell dolgozni, hogy ezt megoldjuk, és nem csak tehetetlenül nyafogni rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!