Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Hogyan vonzzam be?

Hogyan vonzzam be?

Figyelt kérdés
2012. márc. 18. 18:23
 1/7 anonim ***** válasza:
Mit?
2012. márc. 18. 18:23
 2/7 A kérdező kommentje:

Véletlen írtam ki. be akartam fejezni.

Hát valamire nagyon szükségem lenne, nekem az is jó hogy ha pénz lesz meg ráé

2012. márc. 18. 18:24
 3/7 A kérdező kommentje:
De ha magát azt a dolgot kapnám meg az is nagyon szuper lenne. Kérlek segítsetek...:((
2012. márc. 18. 18:25
 4/7 anonim ***** válasza:

Képzeld el, hogy az a dolog már meg van neked! Érezd át, hogy milyen vele az életed! Ne törd a fejed azon, hogy nincs meg az a dolog...ne a problémán koncentrálj, hanem azon, hogy hogyan érd el a célod! Ne valami ellen (itt a problémát értem) legyél, hanem valami mellett (a cél).

Egyébként megkérdezhetem, hogy mire van szükséged? Hátha tudok segíteni :)

2012. márc. 18. 19:00
 5/7 anonim válasza:

Nézd meg a titok című filmet.

Abban olyanok vannak, hogy hogyan vonzhatunk be valamit.

http://www.youtube.com/watch?v=N1S2bGh9hGc

2012. márc. 18. 19:00
 6/7 anonim ***** válasza:
Hát ha valami konkrét tárgy, akkor képzeld el sokszor, ahogy használod, csinálj neki helyet a lakásban stb. A lényeg, hogy hidd el, hogy már a tiéd. És ha jön egy megérzés, hogy mit kellene tenned, akkor ne habozz megtenni. A vonzás nemcsak arról szól, hogy elképzeled és majd sikerül. Tenned is kell érte valamit.
2012. márc. 19. 18:26
 7/7 anonim ***** válasza:

A sors utat mutat! - szokták mondani

Bevonzani... jaj de nagyon magyar idegen kifejezés! Vágyakozni, álmodozni, álmot kergetni, epekedni, sóvárogni, epekedni, áhítozni, ácsingózni, stb. Mindegyik kifejezés jól tükrözi, mi halandók, csupán szerethetnénk dolgokat, nem az van, amit akarunk, hanem ami megadatik. Valóban sokat segít a dolgon, ha magadon is segítesz. :-) Nem mindig éri el az ember a céljait, de ha nem tesz értük, akkor nem is várhatja el, hogy összejöjjön.

Én jelenleg a lottó ötöst akarom "bevonzani"! :-DDD

2012. márc. 26. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!