Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Az mit jelent, ha meditáció...

Az mit jelent, ha meditáció közben ismeretlen arcot látok?

Figyelt kérdés

Otthon meditáltam, és valami sötétséget láttam. Abban megláttam egy arcot, egy nőét. Gyakran látom, nem ijesztő, álmomban pedig beszélgetek vele. Kedves, és szép arc, de sajnos nem ismerem. (Nem vagyok őrült, normális emberi lény vagyok)

Egyébként normális ha koncertráció nékül látom az aurát?

2012. márc. 18. 10:43
 1/8 anonim ***** válasza:
0%

Hat ez eleg ilyeszto, keresztyenkent en csak ugy tudom magyarazni, hogy akit latsz, az a Satan, vagy valamelyik angyala, a Nagy Babiloni Parazna, vagy valami ilyesmi, egy ideig ne meditalj, mert szerintem ez nem jo jel.

Az aura erzekelese nem az en szakteruletem, valoszinu, extra termeszetfolotti erzekeles, nem kell kulonosebben foglalkozni vele.

2012. márc. 18. 12:03
 2/8 anonim ***** válasza:
2%
nem kéne annyit szívni
2012. márc. 18. 12:07
 3/8 anonim ***** válasza:

Valószínű, hogy az a nő a segítőd/tanácsadód. Kérdezd meg tőle, hogy mit akar tőled, és ne félj, nem a Sátán.

Az aura dologról annyit, hogy mindenki képes (lenne) rá, úgyhogy az is normális. Persze, nem olyan biztos, hogy aurákat látsz.

2012. márc. 18. 12:09
 4/8 Diavolino44 ***** válasza:
Én sem hiszem, h gonosz szándékú lenne. Amúgy leírhatnád mióta meditálsz esetleg más spiritualitás úthoz van közöd?
2012. márc. 18. 13:52
 5/8 anonim válasza:
Meditáció közben ez természetes. Az őrangyalod arcát látod:) azért jelent meg neked, mert tudta h nem fogsz tőle megijedni!:)
2012. márc. 25. 15:58
 6/8 anonim ***** válasza:
Szerintem Raydent láttad, vagy Kádár Janit alias Szőke cigányt! WOÁÁÁWOÁÁ!!!
2012. ápr. 11. 08:26
 7/8 A kérdező kommentje:

Egyrészt: Nem szívok

Másrészt, kb 10-15 éve vagyok az ezotéria terén.

A válaszokat köszönöm!

2012. ápr. 30. 21:59
 8/8 anonim ***** válasza:
A válasz egyszerű: a harmadik szemed eléggé nyitva van, így érzékeled már alap állapotban is a szellemvilágot ! Én egyenlőre csak hallom a szellemeket, és meditációnál l átom az aurát...
2012. máj. 2. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!