Mit tegyek, hogy sikerüljön?
Most várok egy olyan hívást,aminek következményeként megváltozhat kb. az egész életem (jó irányba) Nagyon fontos lenne hogy összejöjjön. Többször elképzeltem,hogy hívnak és sikerül és végig úgy mondtam mindenkinek,hogy 100% hogy sikerül. Mit tegyek még,hogy ma csörögjön a telefonom emiatt,és jó híreket kapjak? Segítsetek nekem
Köszi
egy kezdő agykontrollos
Már rosszul állsz hozzá. Egyszerűen lekorlátozod magad azáltal, hogy csak a hívás által változhat meg az életed. Nem szabad korlátokat szabni, és nem hogyha csinálod az agykontrollós technikákat utána már nem kell azon aggódni, hogy sikerül -e vagy sem, mert ezzel tulajdonképpen a siker esélyét csökkented jóval, tehát utána el kell felejteni az egészet.
Menj le alfa szintre, vizualizáld, ahogy hívnak, érezd át az érzést, mondj megerősítő mondatokat jelen időbe, gondolom eddig is ezt csináltad. Ezt fojtasd, ha végeztél vele bízd az univerzumra, ő elintézi neked, felesleges aggódni érte.
Én nem hiszek az alternatív szarokban, de viszont hogy sikerüljön, abban szívesen segítek.
Nap, mint nap erre gondolsz testileg és lelkileg felkészülsz rá, akkor biztosan sikerül. Konkrétabbat nem tudok mondani, de ha privátban megosztod velem a részleteket, akkor szívesen segítek.
Egyéb gondolom, hogy munkáról van szó, kapitalistákat egyedül a pénz vonzza és agyunk igen csak csökevényes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!