Hogy lehet ez? Újra tudom álmodni?
Én csak azt tudom mondani erre, hogy apám halála előtt a halálról álmodtam és rémálmaim voltak!
Hónapokig gyötörtek, mikor apám meg halt még sokáig álmodtam vele, és új dolgokat, még volt olyan is hogy beszélt hozzám!
Nagyon jó baráti viszonyunk volt, és kapcsolódtam hozzá lelkileg, még ma is érzem mikor a lelke a közelemben van, és utóbbi időben rendezi a dolgaimat fentről, és ne higgyétek, nem vagyok hívő, sosem leszek az, de hiszek dolgokban hogy amiről nem tudunk ,és emberi ésszel nem fogható fel, attól még köztünk vannak!
Hiszek a sorsszerűségben is, meg az idegen lényekben, és a szellemekben! Tudom ha valaminek meg kell történnie meg is fog, ezért szerintem vannak dolgok amiket nem lehet megúszni, illetve kitérni előlük, minden meg van írva egy nagy könyvben az élet egy nagy forgatókönyv, és benne vagyunk! Senki nem tudja most a könyv közepén, vagy végén járunk, csak az aki éppen olvassa! Hülyének nézhetek de minden filmnek van szerintem alapja, és Man in Black egy nagyon érdekes oldalról mutatja be a világot, vagy a kedvenc sorozatom az oda át!
Attól hogy nem tudunk dolgokról még lehetnek!
Nem vagyok én okos ember, de tudom azt sem látom hogy kis Pistát tőlem 30 km-re el csapta egy busz, attól még lehet, és van is ilyen! :)
Bocsi a hosszú elemzésért! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!