Mi a fene folyik itt? Csak a képzeletem tréfál velem?
14 éves lány vagyok. Ovodás koromban elkezdtem egy lányról álmodni, éveken át szerepelt az álmaimban. 12-13 éves koromban elmúlt, de nyáron újra kezdődött. És az hagyján! Már nem csak az álmomban látom, hanem nappal is. Beszél hozzám, megérint, és érzem. Eddig biztosra vettem, hogy csak beképzelem magamnak, de egyik nap beszélt hozzám, de én nem akartam ráfigyelni. Akkor mérges lett, és felkiáltott: "Miért nem hallgatsz meg? Miért nem figyelsz?", és úgy láttam, hogy megfogott egy poharat, és odébb rakott. De azt gondoltam, hogy ezt is csak beképzelem. De még a macskám is megijedt; és elkezdett nagyon a lány felé nézni. Felborzolta a szőrét, fújt és nem mert hozzá közelebb menni.
Szerintetek mi történik itt? Egy ismerősöm azt mondta, hogy ha ilyeneket látok az lehet annak a tünete, hogy daganat van az agyamban. Szerintetek tényleg ez a helyzet? Nagyon félek.
Utolsónak: köszi ez kedves válasz volt :)
Nem szedek semmiféle gyógyszert, szerencsére nincs rá szükségem :)
Nem nem csak lefekvés előtt. :S
ma 22:34
anya nem vinne el pszihológushoz. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!