Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Mi a fene folyik itt? Csak a...

Mi a fene folyik itt? Csak a képzeletem tréfál velem?

Figyelt kérdés

14 éves lány vagyok. Ovodás koromban elkezdtem egy lányról álmodni, éveken át szerepelt az álmaimban. 12-13 éves koromban elmúlt, de nyáron újra kezdődött. És az hagyján! Már nem csak az álmomban látom, hanem nappal is. Beszél hozzám, megérint, és érzem. Eddig biztosra vettem, hogy csak beképzelem magamnak, de egyik nap beszélt hozzám, de én nem akartam ráfigyelni. Akkor mérges lett, és felkiáltott: "Miért nem hallgatsz meg? Miért nem figyelsz?", és úgy láttam, hogy megfogott egy poharat, és odébb rakott. De azt gondoltam, hogy ezt is csak beképzelem. De még a macskám is megijedt; és elkezdett nagyon a lány felé nézni. Felborzolta a szőrét, fújt és nem mert hozzá közelebb menni.

Szerintetek mi történik itt? Egy ismerősöm azt mondta, hogy ha ilyeneket látok az lehet annak a tünete, hogy daganat van az agyamban. Szerintetek tényleg ez a helyzet? Nagyon félek.

2012. febr. 18. 20:33
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
Ja és azt tudd hogy rohadt irigy vagyok rád emiatt!!
2012. febr. 18. 21:21
 12/41 A kérdező kommentje:

Köszönöm a kommentedet! :)

De miért vagy rám irigy? Szerintem nem igazán jó dolog :(

2012. febr. 18. 21:29
 13/41 anonim válasza:
Te NAGYON beteg vagy!!! Azonnal mondd el a szüleidnek mik történnek veled, ha nem segítenének, szólj az iskolában egy tanárodnak, akiben megbízol, mert vmi nagyon nincs rendben veled!!! Nem viccelek!
2012. febr. 18. 21:53
 14/41 anonim ***** válasza:
27%
ez egy nagyon is reális tőrténet. a szellem így akarja megüzenni általad a világnak a Reptoid inváziót.
2012. febr. 18. 21:53
 15/41 A kérdező kommentje:

Miért vagyok beteg? Mondtam anyukámnak, de azt mondta, hogy próbáljam kedvesen elküldeni, mert 'neki nem itt van a helye'.

És nincs olyan tanárom, akiben megbízok

2012. febr. 18. 21:59
 16/41 anonim válasza:
17%
Akkor anyukád is beteg... tőle örökölted! :D Beszélgessetek hármasban! :D A ....!
2012. febr. 18. 22:07
 17/41 anonim ***** válasza:

Csak őt látod?

Vagy más szelemeket is?

2012. febr. 18. 22:08
 18/41 A kérdező kommentje:

"Akkor anyukád is beteg... tőle örökölted! :D Beszélgessetek hármasban! :D A ....!"

Te mégis mit gondolsz magadról??? Én nem szidtam az anyukádat, te se merészeld! Hogy veszed ehhez a bátorságot?? Ő igenis egy nagyon jó anya, és egyáltalán nem őrült!

Köszi mindenkinek, de inkább nem kérek válaszokat! :) Már kb leszűrtem a kommentek alapján, hogy hülye vagyok.

2012. febr. 18. 22:14
 19/41 anonim válasza:
0%

Vééégre! :)

Akkor aludj jól, és anyukádat is külön üdvözlöm!!!

2012. febr. 18. 22:18
 20/41 anonim ***** válasza:

Most olvastam végig az egész történetet.

Mondhatom megrázó dolgokat élsz át.

Ne hallgass senkire, itt max szkeptikusok akarják bebizonyítani,hogy kamu ,vagy kigúnyolnak,

Aki pedig értelmes választ ír ,arra azt hiszed ,hogy bolondnak néz.

Kérdezek valamit, szedsz valamilyen hiperaktivitás elleni gyógyszert ,vagy epilepszia ellenit?

Fontos, mert ezek a szerek is okozhatnak téveszmét.

A másik kérdés. Ez általában lefekvés előtt történik veled ,amikor már nyomott vagy??

2012. febr. 18. 22:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!