Mi folyik itt? Lehet köze annak hogy 2-szer megnéztük a Paranormal Activityt?
Szóval, most cseréli ki apu a szobából és a kis előtérből a kandalókat. Szóval most tesómék tesómék szobájába nincs fűtés, csak kint az előtérségbe. De ha csak egy 10cm-t is arébb megyünk meg lehet fagyni. Fura dolgok történnek. A kutya a semminek úgy ugat mint ha egy másik kutyával verekedne. :S Meg nézi apu is hogy hol jön a Cug, de sehol. :S Vagy nem elég ha csak egy kandalóval fűtűnk? Mert a másik még holnapra nem lesz kész. És itt az én szobámba is elég hideg van-
Ja meg a karácsonyfánál furán éezem magam.
Én b*szok le mindenkit hogy nem léteznek szellemek erre meg tessék vALAMI VAN. DE 10% HOGY SZELLEM. SZERINTETEK?
10%, az nem sok.
Amúgy így január elején a mínusz ezer fokban én is "furán" érezném magam, ha nem lenne fűtés a lakás egyes pontjain.
Miért, ma is mínuszok repkedtek... Amúgy meg ha nem tulajdonítasz jelentőséget a kandallónak vagy a hidegnek, vagy már nem is értem, akkor miért írtad a kérdésbe? :)
Kicsit zavaros. Igen, értem, hogy csak ma. De azt hittem, az a bajod, hogy hidegfoltok vannak. Én erre írtam, hogy nem csoda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!