Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Lehet tudatosan elfelejteni...

Lehet tudatosan elfelejteni valamit?

Figyelt kérdés
Nem rég néztem meg a death note című animét. Annyira tetszett, hogy még párszor végig szeretném nézni, de ha tudom hogy mi fog történni úgy nem olyan jó. Szóval el szeretném felejteni, hogy megint izgalmas legyen. Van rá mód?
2012. febr. 5. 12:49
 1/9 anonim ***** válasza:
38%
Nem lehet tudatosan elfelejteni. De ha azt akarod, hogy újat adjon a film. Előtte lőjél el egy joyát.
2012. febr. 5. 13:25
 2/9 A kérdező kommentje:
Az utolsó mondatot kifejtenéd, mit lőjek el?
2012. febr. 5. 13:27
 3/9 anonim ***** válasza:
42%
Egy joint-ot, marihuánát, drogot...
2012. febr. 5. 13:56
 4/9 anonim ***** válasza:
meg nézted a 2 dik részét is mert a 3dik már nem ér semmit de az első és második rész jók
2012. febr. 5. 13:58
 5/9 anonim ***** válasza:
mondjuk én a fil változatára gondoltam nem a rajz filmre vagy is az animére nézd meg a film változat első két részt
2012. febr. 5. 14:03
 6/9 anonim ***** válasza:
Elég nagy erőhatás oldalról okozhat amnéziát. Azt elő lehet idézni tudatosan.
2012. febr. 5. 14:17
 7/9 anonim ***** válasza:
Kérj meg egy angyalt, hogy húzzon egy falat a lelkedben. De vigyázz, az angyalidézés veszélyes.
2012. febr. 5. 14:49
 8/9 anonim válasza:
Hívd fel Chuck Norrist
2012. febr. 7. 23:05
 9/9 anonim válasza:
Szerintem ugy lehetseges hogy elmesz es ongyilkos leszel s utana majd eldontod hogy mi lesz
2012. febr. 9. 08:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!