Hogyan lehetnék gondolatolvasó?
sokszor van az, hogy ismerősökkel ugyanarra gondolunk és én fejleszteni szeretném ezt olyan szintre , hogy tudjam hogy ugyanarra gondolunk.
meg azért jó lenne olvasni mások fejébe..
Kérd meg Stan Lee-t, hogy készítse el a képregénybeli, gondolatolvasó X-men karakteredet.
Egyébként ebben nincs semmi természetfeletti. Az emberek nem annyira különbözőek, hogy mindenki másra gondoljon egy esemény hatására.
Dejó, hogy csak szkeptikusok válaszoknak :D
Azért gondoltok egyre, mert mivel sokat vagytok együtt, ezért hasonló a gondolkodásmódotok.
Viszont a telepátia működik, magam tapasztaltam, viszont maguk az agyhullámok alfa állapotban nyernek tudatosságot, ezért elmélyült állapotban ha "ráhangolódsz" egy emberre, akkor megvalósítható, de ehhez ismerni kell az agykontroll alapjait, amit ha megtanulsz, utánna tudni fogod, hogy pontosan mit kell tenned.
Ennél nagyobb f*szságokat nem is olvastam... A gondolat olvasás csak annyi hogy figyeled az ember reakcióját (testbeszéd, rándulás, pupilla tágulás stb.), ennyi.
Keith Barry trükkjeit tényleg nézd meg youtubeon mert az jó.
Meg egy jó link: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!