Hogyan lehetnék magasabb?
figyu, ez az igazat megvallva szerintem lehetetlen.
agyunk nem tudom pontosan 5%-át használjuk, sokkal többet nem nagyon. az a maradék állítólag képes nagyon sok mindenre, amit mi természetfelettinek hívunk.
azok, akik lenyelik a kardot, átszúrják a testüket és nem véreznek, meg a többi ilyen hasonló mágus, persze akik nem csalók, azok is évtizedekig gyakorolják ezt egészen pici koruktól, és felnőttek lesznek, mire tényleg tudják ezt biztonságosan irányítani.
ez tényleg nem humbuk. az agyunk NAGYON sok mindenre képes. viszont mint írtam, ez nekünk mezei embereknek pláne nem egyik hétről vagy hónapról a másikra nem fog menni. sajnos.
megpróbálhatod irányítani a tudatalattidat, pozitív gondolkodással, hogy elhiszed, hogy te tényleg nőni fogsz, lehet valamennyit sikerül. HA SZERENCSÉS VAGY !
Oké! köszi ,hogy írtatok!:)
Elsőnek: Kössz az inteligens hozzászólást! Jót röhögtem
-.-"
szerintem lehetszéges.
DE :(
mindennek megvan az ideje.
Volt már olyan hogy nagyon nagyon akartál valamit és nem sikerült? Utána vagy 2 évvel, mikor már elfelejtetted rég, egyszer csak sikerült. Na erre gondolok.
Szerintem valahogy úgy kéne megoldani, hogy elképzeled, pozitív gondolatokat fűzöl hozzá, utána pedig jó mélyre eltemeted. Elfogadod magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!