Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogyan lehetnék magasabb?

Hogyan lehetnék magasabb?

Figyelt kérdés
Ötleteket kérnék. 153cm vagyok. 14/L
2011. júl. 27. 11:27
 1/5 anonim ***** válasza:

Legegyszerűbben magassarkú cipővel. A műtéti beavatkozást nem ajánlom.

Miért szeretnél magasabb lenni?

2011. júl. 27. 11:37
 2/5 anonim ***** válasza:
Genetikai örökség a testmagasság.Még nőhetsz elvileg akár 20-22 éves korodig, de vedd számításba a szüleid magasságát is.A magasság akaratunktól függetlenül alakul ki, befolyásolni nem lehet.
2011. júl. 27. 11:39
 3/5 anonim ***** válasza:

Én is 14 éves leszek szeptemberben és csak 152 cm vagyok.

Engem nem zavar annyira, pedig anyukám, és apukám is magas. Sőt a féltestvérem 190 cm fölött van. A mamám alacsony, és én pont tőle örököltem. Hát ennyi ez ellen nem lehet mit tenni.

2011. júl. 27. 11:45
 4/5 A kérdező kommentje:

Nem tudom,egyszerűen jó lenne :D

Am anyukám és apukám is alacsony,mamám is.. a családban szinte mindenki.. ugyh nem várom el a 190cm-t :D

Most megyek középiskolába és nem szeretnék a legalacsonyabb lenni,és még nyúlni is szeretnék.

2011. júl. 27. 12:22
 5/5 anonim válasza:
100%
Én 22 éves vagyok és 157cm. 14 évesen csupán pár centivel voltam magasabb mint te, mégis sokat cukkoltak a fiúk a magasságommal... Egy darabig zavart, aztán megpróbáltam előnyt kovácsolni belőle. Visszavágtam valami mással, és a végén én lettem a nagyszájú alacsony csajszi, akit mindenki szeret... Nem olyan rossz az... pl ha valami jó koncert van téged fognak felkapni a nyakukba a srácok és nem a 190 cm-es csajokat... Különben meg nem az a lényeg, hogy milyen magas vagy, hanem, hogy te is tudj nevetni a hiányosságaidon a többiekkel, mert ha ez beforgat akkor ez egy jó darabig kísérni fog...
2011. júl. 27. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!