Hogyan lehetnék magasabb?
17 éves 170cm magas fiú vagyok.Szeretnék magasabb lenni.2-3 éve nem nőttem szinte már semennyit se (max 1-2 cm).Hallottam ilyen növekedési hormonokról, hogy attól lehet nőni,de van hátránya is,nem biztos ,hogy megéri a kockázatot.Valaki tudna ezen kívül még valamit,hogy hogyan nőhetnék magasabbra?Vagy a növekedési hormon jó?
Találtam egy oldalt ( [link] ) ahol azt írják,hogy gyakorlatokat kell csinálni reggel,este és attól is lehet nőni.Ez beválhat ha csinálom rendszeresen?
Ha valaki tud valami tanácsod adni,van valami ötlete esetleg tapasztalata azt megköszönném
Menj el orvoshoz és ha az orvosod is úgy találja, hogy tényleg kezelésre szorulsz, akkor kaphatsz növekedési hormont... Ez egy injekció-kúra, naponta kell kapnod 1-1 adagot...
Szerintem 17 évesen a 170 cm nagyon jó érték, nem értem mi a bajod?!
Az is számít, hogy a szüleid milyen magasak, 2-3 cm-el leszel magasabb náluk várhatóan.
A hormonpótlás veszélyes és neked nem is indokolt.
Feketén beszerezhetsz valamit ami vagy az vagy nem, 99%, hogy nem használ hanem árt.
A gerincnyújtás (függeszkedés) és az úszás nyújthatnak kicsit, de alapvetően ez genetikai alapú, és sokat nem tehetsz. A húszas évek elején áll meg a növekedés.
Aki téged hibáztat, hogy miért nem tetted ezt vagy azt az tudatlan és felelőtlen.
Nem szedsz allergia gyógyszert?
Mert bizony az én öcsém nem nőtt tőle. A háziorvos azt javasolta, hogy keressenek fel egy szakgyógyászt. Viszont az anyukám észrevette, hogy azóta nem nő az öcsém, mióta a Claritint szedi. Anya egy télen már nem adott neki és tavaszra 7 cm-t nyúlt. Most 15 évesen 175 cm. Már abszolút nem szedi a gyógyszert, csak akkor ha nyáron olyan füves-erdős helyre megy. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!