22 évesen hogyan lehetnék magasabb?
22 évesen sehogy, tudom nem vigasztal de nekem 12 évesen mondták hogy már lezárult a csontnővés nem nővök többet.
Így is lett 25 vagyok és rendszeresen elkérik a személyim ha alkoholt veszek.
Ez a 12-es év azért szerintem nem igaz.. egy csomó lány még utána nő egy csomót, vagy ha nem is sokat, de 6 cm körül legalább..hát még a fiúk..főleg ők nőnek még később is..
(előző vtam)
Ez sok dologtól függ.
Én pl. 25 vagyok, nő, 151cm-nél megálltam már kb. 14 éves koromban, 12 éves korom óta nem változott a lábméretem (35-36) - anyu felől a nők alacsonyak -, csak nőiesedtem, vagyis a csípőm és a mellem nőtt (még idén is), és a csontjaim végre nem látszanak ki, sikerült egy normál súlyra felhíznom.
Öcsém most lesz 20 éves, ő már látványosan túlnőtte 170cm magas apánkat, és még idén is nőtt, szerintem ő 190-ig esélyes, hogy megnő (mindkét nagyapa magas volt).
Szerintem akár fiú vagy, akár lány, nem vagy alacsony.
Én lán vagyok, 14-15 évesen voltam 152 cm, aztán húszévesen is annyi voltam, most, 33 évesen gyanús lett, hogy mindenki magasabbnak vallja magát, mint amennyinek én látom, sőt, egy-két ismeőrsöm összébb menni látszik... szóval megméretkeztem, és most 156 cm vagyok.
Egy magas nőismerősöm is arról számolt be, hogy nőtt még pár centit huszonévesen, pedig ő már nem volt rászorulva.
Ha egyáltalán van esélyed még a növésre (amit nem tudom, hogy állapíthatsz meg), a helyes, teljes értékű étrend és a sok mozgás segít. Szerintem én is ezek miatt nőttem (kamaszkoromban durván alultáplált voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!