A hipnózissal lehetne tanulni?
Figyelt kérdés
Arra gondolok hogy ha hipnotizálnának és közben tanítanának tehát úgyhogy 1-szer elmondanák a tanulni valót és utána egy csettintésre vagy valami szóra eszembe jutna minden.Szerintetek?(5-ös lehetnék mindenből)2012. jan. 20. 22:14
1/11 anonim válasza:
:D És ezt mégis ki csinálná neked mindig?
2/11 anonim válasza:
Amúgy ha beválik szólj nekem is.
3/11 anonim válasza:
Figyu, holnap vizsga, felénél sem tartok, gyors vki meghipnotizálhatna engem is:)
Amúgy passz..próbáld ki vkivel:D
4/11 anonim válasza:
Szerintem működhet a dolog, de nem lenne elég egy terápia.
5/11 anonim válasza:
Lehet, hogy vissza mondanád, mint egy papagáj, de az is biztos, hogy nem igazán értenéd, amit tanultál.
Úgyhogy fölösleges az ilyen "trükközés".
6/11 anonim válasza:
Szerintem a hallgatót 80%-ának nem az a célja, hogy értse amit tanul, hanem hogy ne bukjon meg egy vizsgán se :D
7/11 anonim válasza:
Vannak erre már jobb technikák. Előtte nem árt, ha megtanulsz meditálni,-nyitott szemmel.
Hipnotizálna valaki, akkor kötve lennél hozzá. El kellene menni hozzá, pénzt költeni és időt tölteni. Tehát nem állna mindenkor rendelkezésedre.
Ezek, meg magnóra mondás a 60-as évek "terméke".
8/11 anonim válasza:
Olvass a villámolvasásról.
Nem tudom létező dolog-e.
Nem tudom működik-e.
De ha működik akkor király cucc :D
9/11 anonim válasza:
Én a helyedben inkább azt hipnotizáltatnám magamba, hogy minden információt egyetlen, vagy a második olvasásra megjegyzek. Ez működhet.
10/11 anonim válasza:
Meditációban szoktam szavakat tanulni. Mikrofonnal számítógépre veszem először szavanként angolul aztán magyarul, majd az angol szó után hagyok szünetet, hogy elmélyült állapotban magamban "kitaláljam" a szót, utána ismét mondom magyarul, majd magyarul mondom a szavakat, szünet, és angolul kell elmondanom. Alfában az egészet végighallgatom. Este még egyszer átolvasom a szavakat. A szavak 98%-ra emlékszem így, több hónap múlva is. Napi 50 szót is meg lehet így tanulni, de akár 500-at is, ha ráedzed az agyad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!