Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Szeritnetek igaz lehet?

Szeritnetek igaz lehet?

Figyelt kérdés
ha egy ember negyed óráig arra koncentrál hogy az elötte lévő pohár csapvizbe citrom van akkor megváltozik a szerkezete és az íze a víznek?
2011. dec. 3. 18:53
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
90%
Nem állítottam,hogy limonádé keletkezik a csapvízből,de azt igen,hogy a gondolat erejével a víz kristályának a formája igen.Mivel az ember szervezetének akár 70 százaléka is víz lehet,az intelligens 21,27-es emberünknek javaslok egy kis programozást. Az eredmény csak jobb lehet.
2011. dec. 3. 22:05
 12/30 anonim ***** válasza:
...a víz kristályának a formája megváltozik...
2011. dec. 3. 22:19
 13/30 anonim ***** válasza:
56%
És má' nemazé de az hol "programozás"? Tanultál valamit a témában, vagy csak egyből elhiszed, amit noname oldalakon olvasol?
2011. dec. 3. 22:44
 14/30 zeronibble ***** válasza:
100%

Állítás: Kísérlettel igazoltan változik a víz kristályosodáskor felvett formája, annak függvényében, hogy mit "olvas rá" a kísérletet végző.

Cáfolat: Ez hülyeség.

Melyik a tudománytalan?

Én nem végeztem kísérleteket, ezért azt mondom, nem tudom. Kiadtak erről könyveket. Nem olvastam cikket arról, hogy bebizonyították, hogy kamu, nem létező jelenség ez. Amíg ez meg nem történik, addig kénytelen vagyok esélyt adni annak az elméletnek is, hogy a víz információhordozóként viselkedhet ember és ember közt. Ez a tudományos szkepticizmus maga. Olvasson utána, aki nem hiszi.

2011. dec. 4. 16:26
 15/30 reptoid tudós 2 ***** válasza:
50%

Vámpírokról és vérfarkasokról is kiadtak könyveket, attól még nem lesz igaz. Erre is a cáfolat annyi, hogy hülyeség. De attól te még elhiheted.

Van tudomány és áltudomány. Aki a tudományban járatos, azt nehezebb átverni ilyenekkel, ennyi.

2011. dec. 4. 16:37
 16/30 anonim ***** válasza:
tegnap 21:57 -nek. A magyar származású arab törzs az nem kamu. Csak éppen azok nem arabok. Ott laknak Egyiptom, Núbia, környékén és magyarabok-nak hívják őket. Ez annyit jelent magyar-törzs. Nem magyar-arab törzs. Amiről te beszélsz, az legfeljebb az a média-hack volt, amit egy Indexes ujságíró csinált pár éve. Ő dobta fel, hogy valahol a Közép- afrikai térségben, valami dzsungel mélyén találtak egy magyar falut. Az volt a kamu. Ezt csak azért írtam le, mert bár semmi köze nincs a kérdéshez, mégis furcsálom, hogy tájékozatlanul akarsz hivatkozni valamire, amiről halvány fogalmad sincs, tetézve azzal, hogy olyan valamivel példálózol amiről még részinformációd sincs. Nem lehülyézni kell a kérdezőket, válaszolókat, hanem érvekkel meggyőzni.
2011. dec. 4. 16:37
 17/30 anonim ***** válasza:
100%
Dr. Masaru Emoto végzett ezzel kapcsolatban kísérleteket. Sokan támadják őt, ennek ellenére még soha nem bizonyították, hogy a kísérletek eredményei nem valósak. Pedig, ha tényleg kamu lenne már millióan megcáfolták volna.
2011. dec. 4. 18:41
 18/30 zeronibble ***** válasza:
51%

"Aki a tudományban járatos, azt nehezebb átverni ilyenekkel, ennyi."

Aki a tudományban járatos, az elvégzi a kísérletet, aztán a jelek szerint kussol, mert félti a s.ggét.

2011. dec. 4. 18:45
 19/30 opiummester ***** válasza:

"Dr. Masaru Emoto végzett ezzel kapcsolatban kísérleteket. Sokan támadják őt, ennek ellenére még soha nem bizonyították, hogy a kísérletek eredményei nem valósak. Pedig, ha tényleg kamu lenne már millióan megcáfolták volna."

szerintem millióan cáfolják is, de most őszintén, hogy lehet bizonyítani azt, hogy a víz nem változik át limonádévá ha arra koncentrálunk??? Mondtam hogy próbáljátok ki úgyse fog sikerülni, az nem cáfolás??? Mármint szerintem még egyszer sem hajtották végre sikeresen ezeket a kísérleteket, ez éppen élég ahhoz hogy hülyeség legyen...

"Aki a tudományban járatos, az elvégzi a kísérletet, aztán a jelek szerint kussol, mert félti a s.ggét."

ezt sem nagyon értem, milyen kísérleteket végeznek el? mármint töltenek egy pohár csapvizet és utána mit csinálnak? átalakítják mert információ hordozó? amúgy meg én kikísérleteztem, és nem vált limonádévá a víz, de nyugodtan megpróbálhatja bárki.

2011. dec. 4. 19:04
 20/30 anonim ***** válasza:
100%

Igen, cáfolják, elméleti síkon, kísérleti cáfolattal még nem találkoztam. De ha te igen, akkor egy linket dobhatnál, szívesen elolvasnám.

Nyílván a víz tényleg nem fog limonádévá változni, nem is arra írtam, hanem a fenti kis vitára, miszerint a gondolatok hatnak a víz szerkezetére. Na ezzel foglalkozik Emoto, s erre van kísérleti bizonyíték. Tessék utánna nézni.

2011. dec. 4. 19:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!