Aki jártasabb a tudalattiban vagy ilyesmi, tudja a választ, hogy miért vonzok be olyan csalódást, amitől nem féltem, eszembe sem jutott?
mert elvileg ha hiszünk, bízunk vmiben, ha akrunk valamit, elképzeljük, hogy már a mienk, akkor az úgy is történik.
amire van is példa az életemben. és elvileg félelmekkel, aggályokkal nem szabad táplálni ezeket az érzéseket, mert akkor hitünk gyengül és nem kapjuk meg.
nos a negatív események, amit álmomban sem gondoltam volna, hogy ezt kapom, az honnan jöhetett?
csak nem tudom mit tehettem rosszat a csalódásom előtt, mert amit kaptam, tudtommal nem okoztam hasonlót sem másnak az életében....
de ez lehetne egy indok pedig.
Ha nem értitek, hagyjátok a francba ezt az okoskodást, mert lehet, hogy azért nem értitek, mert nincs is mit érteni rajta.
Szerintem egy józan, óvatos szemlélettel és hozzáállással az ember sok mindentől megkíméli magát. Lehetsz te pozitív, viszont hülyén naivnak nem szabad lenni. Mert akkor ezt látják, és ki is használják. Fontolva haladj. Nem azt mondom, hogy mindentől rettegjél, de ha pl. új emberrel ismerkedsz meg, hagyjál rá időt magadnak, hogy megismerd. Ne gondold rögtön, hogy olyan jó, mint egy földre szállt angyal. Várd meg, hogy az idők során milyen szituációban hogyan viselkedik, gondolkodik, cselekszik.
Érted?
hát addig jó volt míg békésen "legeltem, mint egy birka" :)
szóval a negatív esemény, fejlődéshez, tapasztaláshoz kellhetett.
hogy aztán mindig számítsak csalódásra????
vagy jön a farkas vagy nem.
ki lehet ezt védeni?
köszönöm "Enud"-nak a privit, szép a levél és értek mindent :)
hát nem egyszerű összhangban lenni másokkal, akik nem ezen elv alapján élnek.
köszönet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!