Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Hogy tudnék valakit (vagy...

Hogy tudnék valakit (vagy akár magamat) hipnotizálni?

Figyelt kérdés
2011. aug. 25. 14:47
1 2
 11/15 Kameko-san ***** válasza:

Egyetértek,hogy csak sok sok tanulással.Weboldalt még én se találtam,de ha esetleg beütnéd a Google-ba talán kihozna valamit.De nem érdemes ilyenekre időt pocsékolni csak ha komolyabb célod van vele.

Egyébkén Deni-papi:Nincs fekete és fehér mágia.Attól függ mire használod.Pl. egy késsel vághatsz kenyeret és ölhetsz embert is.Végülis én így olvastam.

2011. aug. 27. 09:42
 12/15 anonim válasza:
64%

Leginkább úgy, hogy szerzel egy pszichológusi, orvosi vagy fogorvosi diplomát...

Több mint 30 éve ez a tudományos kutatási területem, úgyhogy értek hozzá.

Első lépésként olvasd el ezt a két, nagyközönségnek írt jó könyvet:

Janet Fricker és John Butler: Hipnoterápia

[link]

és

Kenneth S. Bowers: Hipnózis a komolyan kíváncsiak számára

[link]

Ha elolvastad, rájössz, hogy a kérdésed hasonló ahhoz, hogy "Hogy tudnék valakinek beadni egy injekciót?". Tehát az első mondatomat komolyan gondolom...

Jó ismerkedést ezzel az érdekes jelenséggel - hiteles forrásból.

2011. aug. 28. 13:41
 13/15 anonim válasza:

Töltsd le ezt:

Sok szerencsét és vigyázz magadra ;-)

OWORION

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2011. aug. 29. 15:29
 14/15 anonim válasza:
Nem kellene azon gondolkozni, h hogyan lehet hipnotizálni, mert nem hiába végzik ezt szakemberek. Viszont egy jó stresszoldó módszer laikusok számára a meditáció, mikor az ember alfa állapotba kerül, s ilyenkor az alvás és az ébrenlét határán van. Sztem agykontrollos tanfolyamra kellene menned, úgy tudom, hogy ott tanítják, hogy hogy érheted el azt az állapotot.
2011. szept. 1. 12:55
 15/15 anonim ***** válasza:
Youtube-n rengeteg hipnózis vidi van.Beírod:Self Hypnosis és vagy 500 találatot kapsz!
2012. márc. 12. 20:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!