Hipnózis. Saját magamat tudnám hipnotizálni? Hogyan?
Elméletileg létezik önhipnózis: pl. a relaxáció és a meditáció is egy egyedül létrehozott módosult tudatállapot.
A terápia viszont mindenképpen társas dolog; gondolj bele, terápiára azért van szükséged, mert van vmi lelki problémád, amit EGYEDÜL már nem tudsz megoldani. Itt mélyebb hipnózis jön létre, kapcsolat alakul ki a terapeuta és közted, stb.
pszichológushallgató
Önhipnózis = Alvás amiben irányítod az álmaidat!!
Nekem eddig 1-2 szer sikerült ez de nagyon rövid időre mert ahogy kontrollálni kezdtem az álmom szinte azonnal felébredtem..
Hmm erre én is kíváncsi lennék.
Nekem is sokszor előfordult,hogy irányítottam az álmom.De én se tudok mindig ,és ha sikerül akkor hirtelen felébredek:/
Múltkor az történt velem,hogy kezdtem zsibbadni háromszögeket láttam, és egyre jobban mentem vissza és aztán bejött egy álom amit én irányítottam...MAjd álmomba nem tudom hogyan, de átéltem 2 régi emlékemet.A 2.at szinte már majdnem el is felejtettem,ha az álmomba nem játszódott volna le velem megint... És olyan jó érzés volt:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!