Hogy lehetséges alfába lemenni? Hogyan kezdjem el?
Ebben igazad van. Viszont lényegében az történik alfában veled amit TE magad csinálsz/akarsz. Néhány egyszerű példával:
Mondjuk elmész piknikezni egy szép tájra, viszel magaddal kaját piát, pl finom szalonnát, és bort. Na de szalonna mellé kés is kell. Azzal pedig akkor vágod el magad ha
a, nem figyeltél
b, direkt csináltad
Én az alfát a számítógépek felhasználóihoz tudom a legjobban hasonlítani, érzékeltetni. A "vendég" felhasználó csak alap funkciókat tud használni, mint szövegszerkesztés, netezés...stb
Viszont az Adminisztrátor már hozzá fér pl a belső parancssorhoz is. Azért csinálják így hogy a "vendég" vagyis a géphez kevésbé értő ne tudjon katasztrófát csinálni a gépben. Mert ha mondjuk meg akarja nyitni a parancssort, nem fogja tudni.
Viszont az Adminisztrátor fiókjában meg tudná, és kész galibát tudna vele okozni.
Ezzel is szép kitérőt tettem :), de vissza térve a tárgyhoz, ha úgy használod az elmédet, hogy gyógyítson téged, segítsen a könnyebb tanulásban,...stb. akkor segíteni fog, de ha úgy használod hogy ártson neked akkor azon se csodálkozz, hogy ártani fog neked.
Ezt is érzékeltettem: kinek adnál szívesebben gépfegyvert?
a, arab terrorista
b, békefenetartók
TUDNI KELL HASZNÁLNI AZ ELMÉTEKET! Nem nehéz megérteni.
"TUDNI KELL HASZNÁLNI AZ ELMÉLETEKET! "-re: Ebben egyet értünk, ezért javasoltam a kezdéshez hozzáértő segítséget.
Motorozni például könyvből tanultam: "Dőtsük a motort kanyarban..." ..írta a könyv... dőtöttem, de tovább már nem lehetett...
Én is könyvből tanultam az agykontrollozást, mindenféle szakértő nélkül. Mellesleg tudod te mennyibe kerül egy agykontroll tanfolyam? Mellékelem az árakat:
"A 40 órás, 4 napos agykontrolltanfolyam részvételi díja 36 000 Ft , a (Magyarországon tanuló) nappali tagozatos diákok és (a magyarországi) nyugdíjasok díja 24 000 Ft, a gyermektanfolyamot végzetteké 18 000 Ft. A részvétel alsó korhatára 14 év. Papok, lelkészek, rabbik, szerzetesek, valamint érvényes munkaszerződést felmutató hitoktatók - előzetes jelentkezés után - ingyen vehetnek részt a kurzuson."
De itt elolvashatod az egészet:
Szóval ha nem vagy egyházbeli, leeszi a gatyádat is egy ilyen tanfolyam.
A kérdezőnek: Szerintem nézz körül a lakóhelyeden, ki volt ilyen tanfolyamon, esetleg kinek van bővebb tapasztalata. Az egyik ismerősöm az alpolgármesterig jutott, azóta nagy spanok. :)
Ez nem motorozás, de azt is meg lehet tanulni könyvből hozzáértő nélkül, csak jogosítványt nem kapsz. Akinek van rá pénze az nyugodtan mennyen tanfolyamra, nem mondom, hogy rosszul jár, de nekem 1400 Ft volt a 2 könyv amiből tökéletesen megtanultam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!