Létezik olyan, hogy érzem azt, hogy hiányzom valakinek, gondol rám?
Szerintem létezik ilyen.
És ha így gondolod,hogy "valahol együtt vagytok", akkor össze is jöhet a dolog.:)
Ez pont olyan, mint amikor érzed, hogy valaki figyel és abba a bizonyos irányba nézel, meglátod a szempár gazdáját. Nekem is egyre többször van olyan érzésem, hogy a kedvesem abban a pillanatban gondol rám. Nem egyszer beszéltünk már erről, és jól éreztük a dolgokat. Valamelyik nap is felébredtem hajnalba és azon gondolkodtam, hogy mi lehetett az ami miatt félbehagytam álmom? Ránéztem az órára és abban a pillanatban meghallottam a motorja hangját, ahogy elsüvített az ablakom alatt. Így már értettem:) Később kitárgyaltuk, hogy igen, Ő volt az, és rám gondolt.
Az a legjobb az egészben, hogy minél jobban megnyílunk a másik előtt, annál több ilyen élményünk van, pedig már az elején feltűnt, hogy szinte olvasunk a másik gondolatában, holott korábban más emberekkel ilyen nem sűrűn akadt:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!