Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Létezik olyan, hogy érzem...

Létezik olyan, hogy érzem azt, hogy hiányzom valakinek, gondol rám?

Figyelt kérdés
Nem tudom jó kategóriába írtam-e a kérdést. A körülmények bonyolultak. Nem lehetek vele, nem nyilvánítottunk ki egymásnak semmit, csak apró jelek voltak. Nem szabad. 2 hónapra külföldre utazom. Vele álmondtam, és lehet, hogy csak emiatt, de úgy érzem gondol rám sokat. Lehetséges ez? Vagy csak szeretném, hogy így legyen? Még sosem volt velem ilyen... De hiszek ezekben a dolgokban.
2011. jún. 9. 17:46
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
63%
Van ilyen. Telepatia 1 formaja. En eleg jol ismerem, mert az anyukammal "egyre jar az agyunk", be tudjuk fejezni a masik gondolatat, akkor hiv fel, amikor en is hivni akarom, rendszerint ugyanazert, sokszor gondolunk egyre... :) Mas nekem fontos szemelyeknek, pedig ereztem mar, hogy gondolnak ram.
2011. jún. 12. 18:59
 12/15 anonim ***** válasza:
Mivel annyira ismeritek már egymás gondolatmenetét, gondolkodásmódját. Nem pedig ténylegesen olvassátok a gondolatokat
2011. jún. 12. 21:08
 13/15 anonim ***** válasza:

Szerintem létezik ilyen.

És ha így gondolod,hogy "valahol együtt vagytok", akkor össze is jöhet a dolog.:)

Ez pont olyan, mint amikor érzed, hogy valaki figyel és abba a bizonyos irányba nézel, meglátod a szempár gazdáját. Nekem is egyre többször van olyan érzésem, hogy a kedvesem abban a pillanatban gondol rám. Nem egyszer beszéltünk már erről, és jól éreztük a dolgokat. Valamelyik nap is felébredtem hajnalba és azon gondolkodtam, hogy mi lehetett az ami miatt félbehagytam álmom? Ránéztem az órára és abban a pillanatban meghallottam a motorja hangját, ahogy elsüvített az ablakom alatt. Így már értettem:) Később kitárgyaltuk, hogy igen, Ő volt az, és rám gondolt.

Az a legjobb az egészben, hogy minél jobban megnyílunk a másik előtt, annál több ilyen élményünk van, pedig már az elején feltűnt, hogy szinte olvasunk a másik gondolatában, holott korábban más emberekkel ilyen nem sűrűn akadt:)

2011. jún. 14. 12:23
 14/15 A kérdező kommentje:
Sajnos nem jöhet össze semmi, és nem is akarom, mert családja van. De hiszek benne, hogy jól érzem azt, hogy 'velem van'...
2011. jún. 14. 18:38
 15/15 anonim ***** válasza:
csuklasz
2011. júl. 9. 23:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!