Hogyan tudom sokáig fenntartani az alfát és hogyan lehet mélyebb? Hogy tudok kutatni a tudatalattimban? Hogyan tudok programozni? Minek a hatására jönnek elő az általam tanultak? (képek, szövegek)
Figyelt kérdés
Már sikerült lemenni alfába, de 10-15 percnél tovább nem tudtam még benne maradni. Hogyan húzhatom el, mondjuk 30-40 percre?
A mélységével kapcsolatban meg szerintem annyira nem vagyok alfában, hogy vissza tudjak emlékezni szövegekre, képekre, bármire, csak megnyugszom és nincs bűntudatom, nem aggódom semmi miatt. Van valami bizsergés szerű érzés úgy mindenütt a testemben.
Hogy tudnám azt elérni, hogy emlékezzek képekre, szövegekre?
Hogyan tudom győzködni közben magamat? (pozitív állításokkal, hogy azok ott is maradjanak a tudatalattimban)
Hogyan lehet programozni? (mondjuk ha szemüveges vagyok, akkor hogyan tudom elérni, hogy ne kelljen majd a szemüveg a későbbiekben)
2011. máj. 26. 09:11
1/4 A kérdező kommentje:
Ha ennek köze van bármihez, 3-ról 1-re technikával megyek le, mert 100 tól 1-ig számlálás és az a fura szempóz hozzá nem sikerül.
2011. máj. 26. 09:14
2/4 Killgun válasza:
Ez sem lessz rövid :'D :Na szóval.Gyakorlás=siker.Mélyebre ezzel tudsz menni,és felvinni az idődet is.Ha vissza akarsz emlékezni valamire,csak kezgy el minden erőddel azon lenni,hogy megtaláld a tudatodban.Képzeld el,hogy pörgeted a dokumentumokat,és egyszer megtalálod köztük ami neke kell.Ha szemüveges vagy,és psi energiával akarod magad gyógyítani,az nehézkes,fáradságos,veszéyles és végül nem programozás.GYÓGYÍTANI úgy tudsz,ha ismered a szemed kívülről,belülről és tudod,mire kell hatni,és hogyan.Bár nekem sem ovlt jó a látásom(nem ovltam szemüveges),de mikor elkezdtem áramoltatni az energiáimat magamban,gyakorlásképpen,akkor 1 hét alatt nagyon sokat javult a látásom.Ez az egyik pozitív hatása ha ezzel foglalkozok,na és persze sokat meditálok.Remélem segítettem :') Szevasztok!
3/4 anonim válasza:
programozni? olvass utána a metaprogramozásnak
4/4 A kérdező kommentje:
köszi
2011. máj. 26. 14:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!