Ha a vonzás törvénye valóban létezik, akkor hogy a francba lehet hogy ilyen szar világban élünk és rengeteg ember nyomorog, vagy bizonytalan a jövője?
"Ó, apukám, próbáld már elmagyarázni az igazságosságról alkotott álomképedet egy anyának, aki elveszti gyermekét, ez futónak, aki elveszíti a lábait, egy festőnek, aki megvakul... Tudod mit? Egészségedre!"
Igazából már történt hasonló, és működött...egy dolgot kell tenni...venni a bátorságot, és kicsit tágabban szemlélni, kicsit "messzebbről". :)
A jókívánságodat pedig köszönöm...az "álomképem" tényleg az egészségemre válik. :)
üdv
26/F
LastOne.Left
A válasz írója 53%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 18:46
A hozzászólások nagy részében a pénzel azonosítják a jólétet. Én is szeretem a pénzem, de azért a családom és az önbecsülésem nélkül semmit nem érne.
Nekem teljesen megváltoztatta az életemet. Bár eltartott egy ideig mire rájöttem hogyan kell használni.
Sok embernek nyomorúságos és rossz élete van. De lehet hogy ők rossz emberek voltak előző életükbe és így bünteti őket a sors:)
Ja, és sok a "szkeptikusnak": próbáljátok bemagyarázni annak hogy a vonzás törvénye nem működik, akinek már bejött;) Nem hiszel benne? Ne csináld. Hit nélkül úgysem megy. Én viszont a saját bőrömön tapasztaltam. Aki azt mondja hogy kamu stb. még soha sem próbálta! Mekkora szánalom, hogy a "mai" emberek mennyire nem nyitottak az új dolgok felé...
Hát ez van:)
Aki ostoba és begyepesedett az megérdemli hogy soha ne tapasztalja meg mennyire meg tudja változtatni pozitív irányba az életünket, ha (jól!) használjuk a vonzás törvényét.
Ez az egész csak hit kérdése: Olyan mint a keresztes háború, vagy mikor jöttek a törökök ölni a hitetleneket. Primitív ősi részét képezi az ember személyiségének működésében a hit. Szerencsére ezeken a dolgokon túl lehet lépni és racionálisan gondolkodni, vagyis nem kell szent háborúkat vívni olyan dolgok miatt, amik nem is léteznek, csak a hívők agyában. (Különben most Krisna, Buddha, Zen, Tájcsi, Fingcsi, Allah, Isten, szellem, Nirvana, pozitív vicc, Agyfasz, Horoszkóp, vagy melyik az igazság? Ezek többnyire a másik igazságát cáfolják, sőt...)
A rabló és csaló bizony lehet boldog és sikernek élheti meg, ha valakit átvág, vagy meglop, netán egyszerűen megver és ettől érzi magát erősnek. Neki ez lehet a pozitív másnak persze negatív. Ez nem pénz kérdése, félrebeszél az aki pénznek tud be dolgokat. A pénz csak következmény, de az okozat simán a szükséglet, ami éppen az, hogy jól érezd magad, ez pedig nem zárja ki, hogy rosszat tegyen az ember másnak, de akár magának is: lásd mazochista.
Mindettől függetlenül hasznos ilyen hamis dolgokban hinni, mint a pozitív gondolkodás stb. Ez olyan mint: Segíts magadon és Isten is megsegít! (Ha van ha nincs Istened, akkor is.)
LastOne.Left
jo a felfogasod de az elet neha tenyleg igazsagtalan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!