Ha a vonzás törvénye valóban létezik, akkor hogy a
francba lehet hogy ilyen szar világban élünk és rengeteg
ember nyomorog, vagy bizonytalan a jövője?
Szerintem nem élünk szar világban.
Olyan unalmas már mindig ez a szöveg: "Szar a világ!"
Miért lenne az?
Akkor az, ha úgy állsz hozzá!
2011. ápr. 29. 15:03
És mi van a sorssal? Hallottam már a Titok hívők szájából, hogy sors így, meg sor úgy. Viszont ha sors létezik ,akkor hiába akarunk itt mindenfélét, úgysem fog bejönni, mert nem ez a sorsunk. Vagy eleve úgy volt megírva, hogy "rosszul" akarjuk, vagy nem akarjuk eléggé és így teljesedik be, hogy sz@r az egész? Sántít:)
2011. ápr. 29. 15:08
Még mindig érdekelne az, hogy akik negatívan élnek, de mégis csupa jóban részesülnek, az hogyan egyeztethető össze ezzel a bizonyos vonzással?
2011. ápr. 29. 15:14
15:14! Jogos, jogos a kérdés! De vigyázz, biztosan lesznek, akik lepontoznak, mert használod az eszed:D
2011. ápr. 29. 15:17
Nem érdekelnek a pontok, csak érdekel a "szakértő" véleménye, aki eddig itt volt. Adott egy ember, csupa keserűséggel és tele negatív gondolatokkal, aki mégis annyi mindent megkap az életben, amit a pozitívan gondolkodók sosem. Akkor itt mi történt? Hiba a vonzásban? A negatív ember miért nem vonzza a sikertelenséget?
2011. ápr. 29. 15:22
"Még mindig érdekelne az, hogy akik negatívan élnek, de mégis csupa jóban részesülnek, az hogyan egyeztethető össze ezzel a bizonyos vonzással?"
- Azok valójában nem negatívan élnek, hanem pozitívan, csak nem tudják magukról :)
Miért, ha lehetséges, hogy valaki úgy akarjon jót úgy, hogy nem tudatosan valójában nem is hisz a jóban, miért nem működhetne fordítva is?
2011. ápr. 29. 15:24
Tehát ha valaki sikeres, akkor pozitív gondolkodású, de ha mégsem, és negatív, akkor is pozitív, csak nem tud róla. Világos. Nincs több kérdésem.
2011. ápr. 29. 15:27
2011. ápr. 29. 15:32
"Azok valójában nem negatívan élnek, hanem pozitívan, csak nem tudják magukról :)"
Tehát ha van egy milliárdos, szép feleséggel, gyerekekkel, de ő mégis, mondjuk orvos által igazol depresszióval küzd, amiről nem tehet és naponta fel akarja akasztani magát, ő is pozitív, csak nem tud róla?
Hát ez szuper!!
2011. ápr. 29. 15:32
20/76 nyugi,csak én vagyok válasza:
Ez így zavaos. A negatív emberek tudtuk nélkül használják, mert van céljuk és nem úgy gondolkodnak hogy: bárcsak ne veszíteném el ezt az üzletet, hanem: meg tartom ezt az érdeklődőt és időben megfizetődök. Ennyi az egész.
2011. ápr. 29. 15:35
Kapcsolódó kérdések: