Jó módszer a felejtésre?
Bizonyos múltbéli eseményt ,(megcsaltak)ill.az ehhez kapcsolódó kellemetlen nőszemélyt szeretnék kitörölni a gondolataimból.
Hogy ne kattogjon az agyam rajta,és ne érezzek késztetést,hogy nézegessem a képeit közösségi oldalakon,holott utálom, gyűlölöm,azért amit velem tett.
Agymosás,vagy agyradír kéne nekem, komolyan mondom, mert így bele fogok őrülni...
43/nő
Saját magad tekintetében:
- Az önsajnálat megszüntetése
- megbocsátás
- önismeret fejlesztése
Régen volt, de azért válaszolok (bár én férfi vagyok). Én kétszer megbocsátottam a másiknak, hogy félrement. Soha többé nem teszem. Örökre beárnyékolta a kapcsolatunkat.
És ugyan nem ezért, de mindkét esetben vége lett, viszont ezután úgy gondoltam, hogy hiba volt a másikra még tovább ennyi időt pazarolni.
Szerintem erre nincs mentség. Nem lehet mentség az sem, hogy jaj, mert nem figyeltél eléggé rá, meg csak berúgott stb. Sorolhatnám ezeket.
Nős vagyok. A feleségemmel még évekkel ezelőtt közöltem csak a tisztánlátás végett ugyanezeket. Azaz ha megcsal, és kiderül, nincs pardon, azonnali költözés lesz. Neki.
Ezzel az egésszel csak azt akarom mondani, hogy ha nem tudod túltenni magad rajta gyorsan, később sem fogod, és mindig csekkolgatni fogod a párodat is, meg a csajt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!