Nagyon rosszul erzem magam, talan segitenel egy tanacsal?
Utobbi idoben nagyon sokat sirtam , nm mentem sehova, mindetol ,minenkitol feltem.....
Ez 14 eves koromban tortent amikor egy fiu nekem azt mondta hogy csunya vagyok ,masok pedig azt mondtak h nagyon szep vagyok (ezeket mind a hatam mogott mondtak nm szemembe, de megtudtam) Tudom h nem szabad szenvedni az ilyesmiert, mert izlesek es pofonok , es amugy aztis meg kell nezni h ki mondta...na lenyegtelen. Szoval akkor egy jo hosszu ideig sirtam ,utaltam tukorbe nezni...es szabalyosan felos, szegyenlos termeszetuve valtam... sok gondolkodas utan kicsit probaltam valtozni, most erzem h gyavult a helyzet,mar nm vagyok annyira szegyenlos de azert nem 100%-osan
Kerlek nagyon szepen titeket hogy segitsetek nekem ugy(tanacsokkal ,persze), h visszakapjam onbizalmam...mert az eletben onbizalom nelkul le vagy szarvva! koszonom az ertelmes valaszokat.
!7/L
Nem tudom szoktál-e animéket nézni,de amint elolvastam a történetedet,rögtön az eszembe jutott egy ilyen sorozat.
Szerintem amellett,hogy humoros elég sok dologra rávilágít.Ha érdekel nézd meg.A címe:Yamato nadeshiko shchi henge
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!