Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Hogy lehet elnyomni a halálfél...

Hogy lehet elnyomni a halálfélelem gondolatát?

Figyelt kérdés
Hosszútávra
2011. márc. 25. 22:45
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
egyszerűen nem szabad gondolnod rá. semmi más módszer nincs. amire gondolsz, azt vonzod be. ha jóra gondolsz azt, ha rosszra, azt. rajtad áll.
2011. ápr. 1. 23:44
 12/18 anonim ***** válasza:
ez nem ilyen egyszerű mint ahogy az a secret nevű mesekönyvben van megírva.. az élet ennél egy sokkal bonyolultabb misztikum, amit nehéz megérteni... a pozitív gondolkodás tényleg fontos, de ettől még nem vonzol be se pénzt, se autót, se lakást, se barátnőt
2011. ápr. 2. 09:00
 13/18 anonim ***** válasza:
az pedig hogy egy ember halála után VÉGLEG megsemmisül, nehéz megemészteni.. magam is tartok egy kicsit a dologtól,de ez az érzés azért lehet, mert valamit még nem próbáltam ki belőle. mindenki úgy dobja fel az életét, ahogy akarja, ill. próbálja, de nagyon fontos hogy minden pillanatát élvezd! nincs olyan az életben, hogy unalmas másodperc. ne nyomd el, fogadd el! ha hiszel valamiben, abban higgy életed végéig, mert az segíthet feldolgozni ezt az érzést
2011. ápr. 2. 09:04
 14/18 BlackSword ***** válasza:

Már bocsi, de az első válasz kielégíti az emberélet veszélyeztetését... Talán még a kiskorú veszélyeztetését is, amiért ma Magyarországon letöltendő börtönbüntetés jár, mivel bűncselekmény... Nézz utána a BTK-ban... Egy szorongásos depressziósnak ne javasolja senki se azt, hogy ne forduljon szakemberhez, hanem a lehetséges gyógymód helyett inkább a helyi srlatánt keresse fel... ez bizony veszélyeztetés... És ha a kérdező menet közben öngyilkos lesz, akkor az ő lelkén fog majd száradni egy emberi élet... Már ha a kérdező hallgat rá...

Szóval nem kéne felelőtlenűl írogatni össze vissza butaságokat, mert ez nem vicces...

2011. ápr. 10. 23:26
 15/18 anonim ***** válasza:

Tudod a "szakemberek" és különösen a pszichológusok úgy lesznek, hogy elmennek egy egyetemre, tanulnak valamit (és valamennyit), aztán elkezdenek dolgozni, és elméleteket állítanak fel. Aztán ezeket tesztelik, többnyire a pácienseiken, azok beleegyezése, és tájékoztatása nélkül. Ha az elmélet szar, a páciens belebolondul/belehal/rosszabbul lesz/ semmi nem történik vele.

A pszichológust (pszichiátert, orvost, stb) ez nem érdekli, neki az elmélete a fontos. Annak meg aki elmegy hozzá alkalmasint egy csomó pénzért a gyógyulása, és nem n+1. kísérleti patkány akar lenni.

Konklúzió: az általad szakembernek nevezett véglények sosem megfellebezhetetlen orákulumok, hanem emberek, akik dolgoznak, jól, rosszul, valahogy. Aki meg ebben nem óhajt részt venni, az nem óhajt részt venni.

Ez van.

2011. ápr. 11. 00:15
 16/18 anonim ***** válasza:
Jah és Black, TE egyáltalán nem vagyok még annyira sem szakember, mint a fenti hölgyekurak. Tehát ne döntsd már el valamiről, hogy az szorongásos depresszió, vagy nem.
2011. ápr. 11. 00:16
 17/18 anonim ***** válasza:

azaz VAGY, nem "vagyok".

Kell nekem bolondokkal társalogni, meghülyülök itt én is.

2011. ápr. 11. 00:18
 18/18 anonim válasza:
könnyen... éld meg a poklok-poklát... már pár hét múlva semmitől sem fogsz félni :DDDD
2011. ápr. 17. 17:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!