Hogy lehet elnyomni a halálfélelem gondolatát?
Már bocsi, de az első válasz kielégíti az emberélet veszélyeztetését... Talán még a kiskorú veszélyeztetését is, amiért ma Magyarországon letöltendő börtönbüntetés jár, mivel bűncselekmény... Nézz utána a BTK-ban... Egy szorongásos depressziósnak ne javasolja senki se azt, hogy ne forduljon szakemberhez, hanem a lehetséges gyógymód helyett inkább a helyi srlatánt keresse fel... ez bizony veszélyeztetés... És ha a kérdező menet közben öngyilkos lesz, akkor az ő lelkén fog majd száradni egy emberi élet... Már ha a kérdező hallgat rá...
Szóval nem kéne felelőtlenűl írogatni össze vissza butaságokat, mert ez nem vicces...
Tudod a "szakemberek" és különösen a pszichológusok úgy lesznek, hogy elmennek egy egyetemre, tanulnak valamit (és valamennyit), aztán elkezdenek dolgozni, és elméleteket állítanak fel. Aztán ezeket tesztelik, többnyire a pácienseiken, azok beleegyezése, és tájékoztatása nélkül. Ha az elmélet szar, a páciens belebolondul/belehal/rosszabbul lesz/ semmi nem történik vele.
A pszichológust (pszichiátert, orvost, stb) ez nem érdekli, neki az elmélete a fontos. Annak meg aki elmegy hozzá alkalmasint egy csomó pénzért a gyógyulása, és nem n+1. kísérleti patkány akar lenni.
Konklúzió: az általad szakembernek nevezett véglények sosem megfellebezhetetlen orákulumok, hanem emberek, akik dolgoznak, jól, rosszul, valahogy. Aki meg ebben nem óhajt részt venni, az nem óhajt részt venni.
Ez van.
azaz VAGY, nem "vagyok".
Kell nekem bolondokkal társalogni, meghülyülök itt én is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!