Működik az I-doser nálad?
Figyelt kérdés
(agystimuláló progi? :D )2010. dec. 28. 17:27
1/13 anonim válasza:
Ritkán szoktam hallgatni elalvás előtt a divinorum-ot, eddig a legdurvább az volt h elkezdtem remegni, meg fura alakzatokat láttam magam előtt. De ez se tartott sokáig.
3/13 anonim válasza:
A gates of hades meg a Hands of god az működni szokott, haveri körben szórakoztunk már vele.
5/13 anonim válasza:
Már 70%-ig beadagolta nekem az Akohol hatást kiváltó hangot, de eddig semmi furát nem vettem észre :D
6/13 anonim válasza:
Deadgirl neked nem is fog semmi hatása lenni, mert üres az agyad :D. Ám már meghallgattam az LSD-t és még nem látok szellemeket meg halottakat. Most mi van ?
7/13 anonim válasza:
Már sokadjára hallgattam végig ma egésznap különböző drogokat és be nem álltam, csak egyre hülyébb leszek,.......amik meg látszanak majd a feltett kérdéseimen is. Baj ?
8/13 anonim válasza:
Igen,nálam bevált.
Tegnap ellenálhatattlan vágyat éreztem,hogy láncfűrésszel maszturbáljak.
9/13 anonim válasza:
Honnan Lehetne Letölteni Régen Megvolt De Nem Halgattam Végig
10/13 anonim válasza:
www.i-doser.com itt csak 2 ingyenes van a többiért fizetni kell, tőltsdle ingyen mp4ben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!