Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Hogy működik az agykontroll?...

Hogy működik az agykontroll? (öngyógyítás)

Figyelt kérdés

Tanfolyamra nincs pénzem, a helyi könyvtárakban erről nincs könyv, nagyon rossz a szemem, így pdf-ben végigolvasni egy ilyen könyvet nehézkes nekem.

A nagyon alapokat leírná valaki? Van külön ülőhelyzet, zene hozzá, vagy bárhogy helyezkedhetek, csak mondogassam magamban, hogy nem vagyok beteg?

A Titok szerint úgy hallottam a "nem" nem számít, hogy kimondom, csak ellentétes hatást érek el. De nem tudom másként megfogalmazni a problémám megoldását. Itt is számít a nem? Remélem, nem.

2011. júl. 4. 15:09
 1/6 anonim ***** válasza:

Ebben a témakörben ez az egyetlen dolog amiben hiszek. Bár a fájdalmat még nem tudom elmulasztani de pl 50 szót meg tudok jegyezni 1 hallás után.

A tanfolyamon így mondták:

A fájdalmat vele úgy kell elmulasztani, hogy a fájdalom pontja felé rakod a kezed úgy hogy a tenyered lefele tartod és mondogatod, hogy pl: elmúlik, nem fáj (esetleg nem vérzik) és még azt is elképzelheted hogy energiát sugárzol oda.

2011. júl. 4. 15:16
 2/6 anonim ***** válasza:
47%
én nem hiszek ebben
2011. júl. 4. 15:29
 3/6 anonim ***** válasza:
Tanulj reikit,pránát,csikungot. :)
2011. júl. 4. 21:36
 4/6 anonim ***** válasza:
A szemnél van olyan holy el kell takarni a szemed a tenyereddel, és fel kell idézned egy emlékképet a fejedbe, fokozatosan képzeld el részletesebben és részletesebben majd mikor megvan a kép tartsd meg minél tovább. Volt egy 70 éves bácsi (40 éve hordott szemüveget, előrehaladott vakulási folyamata volt) 20 órán keresztül tartotta a fejében a képet, a szemvizsgálatnál hét méterről el tudta olvasni a szemellenőrző tábla legalsó(!) sorát szemüveg nélkül.
2011. júl. 5. 15:19
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszi a tippeket, amivel lehet, és tudok, megpróbálkozom.
2011. júl. 5. 18:55
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

A testhelyzetről annyit, hogy ne keresztezd a tested. Tehát ne legyen keresztbe a lábad, kezed, ujjad, etc. Ez alól persze kivétel a lótuszülés(legalábbis állítólag).

A hátad legyen egyenes, a kezeidet fektesd a combodra tenyérrel felfelé. Egyeseknek segít megtartani az alfa szintet, ha összeérintik a mutató és hüvelykujjukat.

Csukott szemen keresztül pedig nézz 45 fokos szögben felfelé(az agy csak így produkál alfát). Ha sikerül alfába menned, a szemed magától felveszi ezt a pozíciót, de hatékonyabb ha elejétől fogva ezt teszed.

2011. júl. 9. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!